Annonce
Esbjerg

Stædige arrangører flytter Esbjerg Fuzztival igen

De to arrangører bag Esbjerg Fuzztival, Bo Sejer og Michael Bonde Sørensen, der begge er med i bandet "Vestjysk Ørken", har fundet nye datoer til årets festival. Privatfoto
For anden gang er Esbjerg Fuzztival 2020 blevet flyttet. Bliver grænserne ikke åbnet, arbejder arrangørerne med en plan B, hvor det udelukkende er danske bands, der spiller på den lille festival.

Esbjerg: Der skal afvikles fuzztival i Esbjerg i 2020.

Det er i hvert fald arrangørernes stålsatte ambition, og nu er festivalen for den skramlede rockmusik blevet flyttet for anden gang.

Festivalen skulle oprindeligt have været afviklet den 8. og 9. maj, men da coronakrisen lukkede store dele af Danmark ned, rykkede arrangørerne, Bo Sejer og Thomas Bonde Sørensen, festivalen til den 31. juli og 1. august.

Nu har de for anden gang rykket datoen for festivalen, så det nu er den 4. og 5. september, der skal spilles fuzz i Esbjerg, og igen er det coronasituationen og regeringens genåbningsplan, der har spillet arrangørerne et puds.

Annonce

Esbjerg Fuzztival

Esbjerg Fuzztival havde premiere i 2018, hvor det var et gratisarrangement på en enkelt dag i Byparken.

I 2019 rykkede festivalen end på Huset i Finsensgade og voksede til to dage, og tilhørerne skulle købe billet.

Folk med billet til årets festival, kan - hvis de ikke har mulighed for at deltage den 4. og 5. september - bytte deres billet til næste års festival. Det tilbud gælder maj måned ud.

Plan B

I genåbningsplanen er det formuleret, at der må forsamles op til 500 personer fra "begyndelsen af august måned", men således ikke på de planlagte datoer 31. juli og 1. august.

Derfor er der igen blevet bladret i kalenderen, og hvis genåbningsplanen for det danske samfund ellers forløber som planlagt, vil der bliver afviklet Esbjerg Fuzztival 2020 den 4. og 5. september på Huset i Finsensgade.

Det er blevet bekræftet, at festivalens hovednavn, Causa Sui, der har hjemme i Odense, stadig er klar til at optræde i Esbjerg.

De øvrige bands fra den oprindelige plakat er der mere tvivl om, især de udenlandske, og rigtig meget afhænger stadig af udviklingen omkring corona.

- Frem for en eventuel aflysning arbejder vi med en plan B med et line up udelukkende med danske bands, skriver Esbjerg Fuzztival på sin Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce