Annonce
Esbjerg Energy

Stærkt signal: Esbjerg Energy henter dobbelt guldvinder hjem igen

Søren Nielsen vender tilbage til Esbjerg Energy. Parterne har lavet en toårig aftale. Foto: Jan Korsgaard
I tre sæsoner har Søren Nielsen været væk fra barndomsklubben, men nu er den energiske forward tilbage på en toårig aftale.
Annonce

ESBJERG ENERGY: Søndag den 16. april 2017.

Den dag blev Esbjerg Energy dansk mester for andet år i træk, da Gentofte blev nedlagt i finaleserien.

Samme dag spillede Søren Nielsen sin foreløbig sidste kamp i den gule trøje, inden han efterfølgende skiftede til rivalerne fra Odense.

Men det bliver der lavet op på fremadrettet, da 23-årige Nielsen, der er søn af tidligere træner Stig Nielsen og bror til Esben Nielsen, netop har skrevet under på en toårig kontrakt med barndomsklubben.

- Det glæder os, at han har valgt at vende tilbage til Energy. Han kender kulturen, og det er positivt, siger bestyrelsesformand Søren Toft Mathiasen.

- Jeg tror, at han vil fortsætte sin gode udvikling, og derfor har vi store forventninger til ham.

Og Søren Nielsen er dermed en del af truppen på den anden side af sommerferien.

Tilbage i sæsonen 2015-16 var Søren Nielsen også en del af Energys guldhold, så det er altså en dobbelt guldvinder, der nu igen vender næsen hjemad.

Søren Nielsen spillede to sæsoner i Odense, mens han i sidste sæson tørnede ud for Frederikshavn White Hawks, hvor han i 48 kampe producerede 31 point.

Hos Esbjerg Energy lyder meldingen, at man i de kommende uger vil løfte sløret for flere nye spillere til den kommende sæson, der også bliver med en ny cheftræner ved roret, da Mark Pederson er stoppet efter syv sæsoner i klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce