Annonce
Aabenraa

Politiet leder efter forsvundne Dennis ved mose: Har ikke opgivet at finde ham i live

Politiet leder onsdag den 9. juni efter Dennis Tingskov ved Tinglev Mose. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Onsdag eftermiddag leder politiet og redningsfolk efter 31-årige Dennis Tingskov, der forsvandt for flere uger siden. Politiet efterlyser stadig hjælp fra borgere.

Artiklen er opdateret den 13. juni, hvor billedet af den savnede er fjernet, efter det er blevet bekræftet, at han er fundet død. Læs mere om det her.

Tinglev: Der er onsdag eftermiddag gang i en større eftersøgning ved Tinglev Mose, hvor der ledes efter den 31-årige Dennis Tingskov, der har været savnet siden slutningen af maj.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Annonce

Eftersøgningen foregår med betjente, hunde, helikopter, overfladedykkere og drone, og den centrerer sig omkring Tinglev Mose. Beredskabsstyrelsens operative chef, Lars Høg Schou, skriver på Twitter, at Beredskabsstyrelsen assisterer politiet med blandt andet 16 redningsfolk.


Hvis nogen kan hjælpe os med, hvor vi skal tage ud at kigge, vil vi meget gerne høre fra dem.

Karsten Høy, vagtchef Syd- og Sønderjyllands Politi


At eftersøgningen efter den forsvundne 31-årige nu er rykket til Tinglev Mose skyldes ikke, at politiet har fået nogen konkret anmeldelse, der pegede i retning af området.

- Der er forskellige, vi har afhørt, der har sagt, at det kunne være et sted omkring Tinglev Mose, men ikke noget konkret, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Karsten Høy.

Der har ikke været noget nyt om Dennis Tingskovs færden længe. Den eneste konkrete henvendelse, politiet har fået, var, at nogen muligvis havde set den savnede ved Circle K i Aabenraa den 24. maj. Onsdagens eftersøgning er derfor blot et forsøg på at få afsøgt og muligvis udelukket det noget ufremkommelige område ved mosen.

Midt på eftermiddagen havde eftersøgningen endnu ikke givet nogen resultater. Politiet regner med at fortsætte eftersøgningen til mørkets frembrud.

Har du set Dennis?

Vagtchef Karsten Høy understreger dog, at politiet ikke har opgivet at finde Dennis Tingskov i live. Politiet vil derfor meget gerne høre fra personer, der enten kender noget til Dennis Tingskovs færden, eller måske ved, hvor han kunne opholde sig.

- Hvis nogen kan hjælpe os med, hvor vi skal tage ud at kigge, vil vi meget gerne høre fra dem, siger vagtchefen.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Beskrivelse af den savnede

  • 160 centimeter høj
  • Spinkel af bygning
  • Mellemlangt, lyst hår
  • Rødlige skægstubbe
  • Ingen tænder
  • Påklædning er ukendt, men går som regel i løstsiddende tøj
Annonce

Ikke set siden besøg hos kammerat

31-årige Dennis Tingskov har været savnet, siden han fredag den 21. maj havde været på besøg hos en kammerat i Tinglev. Her skulle han ifølge en vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi have været ked af det uden dog at være depressiv.

Politiet har tidligere oplyst, at Dennis Tingskov er afhængig af medicin, som han havde efterladt.

- Dennis er diabetespatient, og han har ikke sin medicin med. Det holder man ikke til ret længe, så det bekymrer os også, sagde Nikolaj Hølmkjær, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til JydskeVestkysten den 27. maj.

Både politiet og Beredskabsstyrelsen deltager i den store eftersøgning ved Tinglev Mose. Foto: Presse-fotos.dk
Både politiet og Beredskabsstyrelsen deltager i den store eftersøgning ved Tinglev Mose. Foto: Presse-fotos.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Julie-omvendt: Hun er super feminin og kører en Piranha 5 - og hun er DF's mest kendte kandidat, men står nederst på listen

Annonce