Annonce
forside

Større frihed til folkeskolen

Peder Foldager. Arkivfoto
Annonce

I Venstre vil vi i den kommende byrådsperiode arbejde for større frihed til den enkelte skole og større frihed til den enkelte skolebestyrelse og skoleleder til at forme den lokale skole til de forhold, som passer bedst til stedet og området, hvor skolen ligger.

Det kan f.eks. være skoledagens længde eller om der kan findes nogle mere smidige løsninger i den sammenhæng. Der er jo gode resultater fra et forsøg på Ølgod Skole, som kører lige i øjeblikket. Disse erfaringer skal vi drage nytte af.

Det kan f.eks også være et større fokus på toning af skolen og den faglighed, som man ønsker at drive skolen ud fra. Det kunne være, at man vil satse på bestemte linjer eller arbejde mere i teams. Ja, det skal være muligt for skolebestyrelsen og ledelsen i endnu højere grad at kunne sætte en dagsorden, der medvirker til endnu mere kvalitet og sammenhold i og omkring folkeskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce