Annonce
Sønderborg

Støtte til sommeren: Tennisklub får 50.000 kroner

Sønderborg Tennisklub har modtaget penge fra en corona-pulje, som skal hjælpe dem med rekruttering af nye klubmedlemmer. PR-foto
Hvert år deler DIF og DGI omkring 44 millioner kroner ud til projekter hos lokale idrætsforeninger fra tipsmidlerne. Denne sommer har sportsklubberne kunne søge fra en særlig corona-pulje, som Sønderborg Tennisklub har fået del i.
Annonce

Sønderborg: Tennisklubben kan glæde sig over at have modtaget intet mindre end 50.000 kroner fra den såkaldte sommerpulje, som DIF og DGI i år har stillet ekstraordinært til rådighed med pengene fra tipsmidlerne.

- Det er en slags corona-pulje, som vi har fået penge fra. Det er rigtigt positivt, og jeg er meget overrasket over, hvor tjept det gik. Jeg sendte en ansøgning afsted forrige onsdag, og vi fik allerede svar i tirsdags, fortæller Knud Erik Jacobsen, fra tennisklubbens bestyrelse.

Han sidder i det, der kaldes for fastholdelsesudvalget, da klubben har haft udfordringer ved at skaffe nye medlemmer, der gerne vil fortsætte i klubben.


Jeg er meget overrasket over, hvor tjept det gik. Jeg sendte en ansøgning afsted forrige onsdag, og vi fik allerede svar i tirsdags

Knud Erik Jacobsen, bestyrelsesmedlem af Sønderborg Tennisklub


- Vi har primært søgt midler til rekruttering og fastholdelse, så de fleste af pengene skal gå til at lave gratis prøvemedlemskab for nye, der kunne være interesseret i at spille tennis i klubben, forklarer Knud Erik Jacobsen.

Et af kravene til de aktiviteter, som man får støtte til gennem sommerpuljen, er, at der ikke må være deltagergebyr på aktiviteterne.

Annonce

Corona-pulje

Den ekstraordinære sommerpulje fra DIF og DGI er kommet til verden for at give et ekstra spark til sportsforeningernes sommeraktiviteter ovenpå de de måneder, hvor foreningerne holdt lukket grundet corona-krisen.

Der står 41 millioner kroner til rådighed i sommerpuljen, og det er fortsat muligt for foreninger at søge midlerne. Helt indtil den 23. august kan man som sportsforening søge om penge til aktiviteter, der skal afvikles inden den 31. oktober 2020.

Som noget særligt ved puljen, kan pengene bruges til gratis prøvemedlemskaber for nye medlemmer i op til tre måneder. Hos Sønderborg Tennisklub har man i første omgang tænkt sig at række prøvemedlemsskabet ud til de elever, der var elever på sommerskolens tennishold samt deres forældre, men i princippet er alle med interessen velkommen til at prøve ketsjeren af hos klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce