Annonce
Billund

Støtteforening om flytning af afdeling fra Grindsted Sygehus: - Vent med at flytte medarbejderne

Støtteforeningen for Grindsted Sygehus opfordrer ledelsen til at udskyde flytning af medarbejderne. Arkivfoto
Støtteforeningen for Grindsted Sygehus ærgrer sig på medarbejdernes vegne over, at et afsnit flyttes og opfordrer ledelsen til at vente til sommer. For patienterne er det godt, mener man.
Annonce

Grindsted: I Støtteforeningen for Grindsted Sygehus er nyheden om de store forandringer, som igen er på vej på sygehuset, blevet modtaget med en blanding af "Øv" og "Hurra".

"Øv" til, at medarbejderne igen går en usikker tid i møde og "hurra" til, at sygehuset får nye funktioner tilført.

Forslaget "Fremtidens profil for Grindsted Sygehus", som er til debat den kommende tid, indebærer, at medicinsk sengeafsnit flyttes til Esbjerg, at Arbejdsmedicinsk afdeling flyttes til Grindsted, og at et såkaldt daghospital indrettes på Grindsted Sygehus.

- Det er en træls situation for medarbejderne, og vi vil gerne opfordre ledelsen til at passe rigtig godt på dem og inddrage dem i, hvordan deres nye arbejdspladser bliver indrettet, siger Ivar Nørlund, formand for Støtteforeningen for SVS Grindsted.

Det er vigtigt, at der fortsat er lys i alle vinduer, og at folk kan komme ind og få forskellige behandlinger.

Ivar Nørlund, støtteforeningen

Annonce

Vent til sommer

Bestyrelsen har lige været samlet, efter at man fredag fik chokmeldingen om de nye planer, og Ivar Nørlund understreger, at han taler på vegne af en enig bestyrelse.

- Vi opfordrer også ledelsen til at strække flytningen hen til sommerferien, så det ikke bliver en proces, der skal hastes igennem. 1. april er lige om lidt, og medarbejderne kan måske have svært ved at få det til at hænge sammen, siger han.

Annonce

Patientsikkerhed

Støtteforeningen bakker dog af hensyn til patientsikkerheden op om forslaget om at flytte det medicinske sengeafsnit til Esbjerg.

- Her må vi lytte til fagfolkene, som siger, at det vil være det bedste. Det er vigtigt, at patienterne kan føle sig trygge, siger Ivar Nørlund.

Han glæder sig over forslaget om, at Arbejdsmedicinsk afdeling skal flytte til Grindsted, da han mener, at det "spiller godt sammen med Friklinikken".

- Så ser vi bort fra hjertet, kan vi se, at det her er det rigtige vej at gå, siger han.

Annonce

Sygehus eller sundhedshus

Grindsted Syghus har en fremtid, mener støtteforeningen:

- Der er nogen, der siger, at det mere bliver et sundhedshus, men vi har jo stadig specialfunktioner og operationer af det, der ikke er så alvorligt. Vi håber, at de nye funktioner vil få endnu flere til at bruge Grindsted Sygehus. Det er vigtigt, at der fortsat er lys i alle vinduer, og at folk kan komme ind og få forskellige behandlinger, siger Ivar Nørlund.

I forlængelse af planerne om at indrette et daghospital på sygehuset opfordrer støtteforeningen Billund Kommune til at komme på banen:

- Måske skal vi have et sundhedshus med praktiserende læger, fysioterapeuter og andre i bygget op omkring sygehuset. Det kunne jeg godt se noget fremtid og perspektiv i, siger Ivar Nørlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Danmark For abonnenter

Kemikalie smadrede ansattes lunger: Nu har medarbejder fået nyt anfald på skandaleramt Varde-fabrik

Annonce