Annonce
Esbjerg

Stadig billetter at få til populære byvandringer

Sæsonens sidste byvandringer finder sted i løbet af den kommende uge. Der er stadig billetter at få. Arkivfoto: Henrik Dons Christensen.
Annonce

Esbjerg: Sæsonens sidste byvandringer står for døren. Vandringerne har været populære i år, men Esbjerg Byhistoriske Arkiv melder om, at der stadig er ledige billetter at få til sommerens sidste byvandringer.

Mandag den 3. august kl. 19.00 er overskriften på byvandringen "Den østlige del af Esbjergs første byplan". På turen tages deltagerne med til Esbjergs nybyggerdage i et område centreret omkring Englandsgade, Lille Bavnehøj og den tidligere Jernbanevej (nuværende Exnersgade) og får den spændende fortælling om Esbjergs nybyggere i jordhytterne og det Esbjerg, der opstod ved ankomstgaden Jernbanevej.

Der er endvidere få ledige billetter til de gamle kendinge "Nybyggerbyen Esbjerg", tirsdag den 4. august kl. 19.00 og "Esbjerg under 2. Verdenskrig", onsdag den 5. august kl. 19.00.

Billetter kan købes i Esbjerg Byhistoriske Arkivs webshop eller i læsesalen i åbningstiden mandag kl. 10-12, onsdag kl. 13-15 og fredag kl. 10-12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Politiet i Syd- og Sønderjylland råber vagt i gevær: Boom i sager om digitale sexkrænkelser

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce