Annonce
Sønderborg

Stadig ingen spor af Jespers paintball-våben: Men opmærksomheden har været overvældende

Jesper Hemmingsen appellerer i sin video til, at folk kommer med tip, der kan bidrage til opklaringen , eller at tyvene leverer våbene tilbage anonymt. Foto: Jesper Hemmingsen
Jesper Hemmingsen fik stjålet sine paintball-våben i Kværs, og efter indbruddet er han nu gået i tænkeboks om, hvad der skal ske.

Kværs: Der er stadig ingen spor af de forsvundne paintball-pistoler. Sådan er meldingen fra Jesper Hemmingsen fra Sønderborg.

Han fik torsdag stjålet 65 Tippmann-våben samt en række andre pistoler fra en landejendom nord for Kværs. Han fortæller, at politiet har været hos ham for at tage DNA-spor, som nu er til efterforskning.

- Politiet giver en melding, hvis der skulle være noget på det, fortæller han.

Annonce

Efter indbruddet delte Jesper Hemmingsen en video på Facebook, hvori han beskrev situationen. Den video er blevet delt 1.200 gange fra hans egen side.

- Jeg arbejder med sociale medier normalt og kan se, hvornår et opslag dør. Og det opslag dør ikke endnu. Det bliver delt 10-15 gange om dagen stadigvæk, og deles også fra andres profiler. Så det er kommet godt rundt, siger Jesper Hemmingsen.

Paintball-bane

Gennem flere år har Jesper Hemmingen samlet på paintball-våben, fordi han vil åbne en bane, hvor deltagere i f.eks. polterabend og teambuilding kunne dyste mod hinanden.

Han har fået landzonetilladelse til at etablere stedet på en landejendom nord for Kværs, hvor han foråret igennem har sat stuehuset i stand til snarlig indflytning. Planen var, at 5000 kvadratmeter mark herefter skulle indhegnes og indrettes, så han kunne tage imod kunder fra 1. september.

Våbensamlingen er forsikret, men selv når eller hvis han får udbetalt erstatning, må han udskyde sine planer. Det fortalte han til JydskeVestkysten, efter indbruddet.

- Jeg er gået i tænkeboks for at finde ud af, hvad der skal ske. Flere af mine kolleger i branchen har tilbudt, at jeg kan låne pistoler af dem, fortæller han.

Annonce

Meget taknemmelig

Siden Jesper Hemmingsen fortalte om sin oplevelse, er opmærksomheden omkring hans stjålne våben kun steget.

- Jeg var ude og spise lørdag, og der kom 10-15 mennesker hen og fortalte, at de havde læst om mig i avisen. På den måde er det hele faktisk blevet positivt, selvom et indbrud er negativt, siger han og fortsætter:

- Efter artiklen var i avisen, kom der 150 flere delinger. Min bedstemors venner ringede til hende og spurgte, om det ikke var mig i avisen. Indbruddet har fået noget fokus i medierne, som jeg tror, har været godt. Jeg er meget taknemmelig.

Jesper Hemmingsen håber, at den store opmærksomhed vil føre til en opklaring, så han igen kan komme videre med sine paintball-planer.


Jeg er gået i tænkeboks, for at finde ud af, hvad der skal ske. Flere af mine kolleger i branchen har tilbudt, at jeg kan låne pistoler af dem.

Jesper Hemmingsen
Annonce
Sønderborg For abonnenter

Aases afrikanske drøm: Bygger skoler og kører motorcykel, inden hun skal videre i universet

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Linda er en af de irriterende pårørende: Datter på 70 insisterer på at blive hørt om sin mors behandling

Aabenraa For abonnenter

Deres største overskud nogensinde: Stort møbelhus har ansat 20 nye medarbejdere for at kunne følge med

Aabenraa

Michael tog en maraton i Lillebælt: Svømmede fra Aabenraa til Assens på 14 timer

Kultur

Ventelisten til populær sauna vokser og vokser: - Jeg vil hellere end gerne åbne op

Sydjylland For abonnenter

Der er lige nu ekstremt tørt i Syd- og Sønderjylland: Landmænd står med kæmpe udgifter på grund af det vilde vejr

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sønderborg

Damerne strålede, skålede og skrålede

EfB

Patrick Schmidt og de andre angribere får ny konkurrent: EfB henter stortalent til angrebet

Danmark

Lørdagsbilister kan forvente trafikklumper og kødannelse

Aabenraa

Foder, stalde og udstyr er skyllet væk i de enorme vandmasser: Sønderjysk par samler ind til de katastroferamte dyr i Tyskland

Kultur For abonnenter

Ny sommerserie med borgmesterkandidaterne om alt det, der ikke handler om politik: Villy Søvndals bedste oplevelse i en bil var, da ambulanceredderne sagde "nu er det veloverstået"

Tønder

Politiet havde den store bødeblok fremme til biltræf på Rømø

Annonce