Annonce
forside

Stadig lang vej til stregen

FC Sydvest 05 Tønder tog lørdag imod topholdet Kolding, i en kamp som skulle vise sig at være nervepirrende til sidste fløjt. Mange gule kort uddelt i kampen.

Tønder: FC Sydvest tog imod topholdet af den danske 2. divisions pulje 1 i fodbold, hvor FC Sydvest atter engang skulle forsøge sig i jagten på point. I kampens forløb var det dog ikke noget, Sydvest skulle se langt efter.

Der skulle ikke gå mange minutter af første halvleg, før end FC Sydvest havde sat sin fod på spillet, da forsvarsspiller Christian Degn efter fem minutter fik tilegnet sig et gult kort. Efterfølgende skulle der ikke gå lang tid, før Koldings Denis Fazlagic, efter ni minutters spil fik scoret til 1-0 til topholdet.

Kampen fortsatte med mange chancer, men ikke noget, der nåede netmaskerne. FC Sydvest anfører Maarten Van Ittersum blev efter 22 minutter præsenteret for det gule kort, og 20 minutter senere fik Koldings Kristian Kirkegaard gult kort, for at lade sig falde i sønderjydernes felt.

Annonce

Mange gule kort

Der skulle ikke gå lang tid af anden halvleg, før dommer Martin Outzen kunne give den nyankomne Silas Songani et gult kort, derefter skulle der blot gå et minut, før Silas Songani dribler fra midten af banen og skabte FC Sydvests største målchance. Koldings målmand Jens Rinke stod klar til af afværge forsøget.

Sidste del af anden halvleg var det Sydvest som fik ro på bolden og skabt flest chancer. Man kunne da se, at Kolding ikke var FC Sydvest-mandskabet overlegent.

Selv om FC Sydvest fortsatte de gode takter, lykkedes det for holdet at rage endnu et gult kort til sig. Denne gang for brok af angriberen Anders Thomsen i det 88. minut.

Kampen slutter 0-1 til Kolding, som fortsat kan være tilfredse med deres præstation i 2. divisionen, imens FC Sydvest fortsat er på jagt efter de så vigtige point.

Næste kamp for FC Sydvest er lørdag d. 20. oktober klokken 15 på Bank Parken i Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce