Annonce
Team Esbjerg

Stadig uden pointtab: Team Esbjerg henter pligtsejr i det nordjyske

Sonja Frey og Team Esbjerg vandt lørdagens udekamp mod EH Aalborg med 29-20. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Det blev bestemt aldrig nogen stor kamp, men de forsvarende mestre gjorde deres pligt og vandt lørdag sikker sejr på 29-20 ude over EH Aalborg.

TEAM ESBJERG: Den farceagtige afslutning på torsdagens pokalkamp mod Herning-Ikast har fyldt det hele hos Team Esbjerg i de seneste to døgn, men lørdag formåede ligaens tophold alligevel at vinde udekampen mod EH Aalborg.

Det var ikke kønt. Særlig første halvleg var decideret dårlig rent angrebsmæssigt, men til gengæld stod defensiven fornuftigt, og så stod Rikke Marie Granlund rigtig fint inde i målet.

Men i de sidste 30 minutter var Team Esbjerg i kontrol og endte altså med at vinde kampen med 29-20 og har dermed gjort rent bord i sæsonens første fem kampe i ligaen.

Team Esbjerg-topscorere i kampen blev Kristine Breistøl, Vilde Mortensen Ingstad og Line Jørgensen. De scorede alle fem mål.

Næste ligakamp er onsdag den 2. oktober hjemme mod København Håndbold.

Meget mere om kampen på www.jv.dk lidt senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Annonce