Annonce
Vejen

Stafet For Livet i Vejen er for alle

Stafet for Livet Vejen afvikles i weekenden 26.-27. august på atletiskstadion bag ved Vejen Idrætscenter med åbningsceremoni lørdag den 26. kl. 10. Stafet for Livet er for alle - osse hvis man vil have sin sut og ballon med. Foto: Leif Christensen

Den 26.-27. august løber Stafet For Livet Vejen af staben for 8. år i træk. Et døgns stafet med formålet at samle penge ind til kampen mod kræft.

Annonce

Vejen: Stafet For Livet Vejen er for alle, der vil have en hyggelig dag og samtidig støtte det gode formål. De fleste kender en, som har eller har haft kræft inde på livet - faktisk rammes hver 3. dansker af sygdommen.

Uanset om man deltager på et af de ca. 50 hold, som løber og går i et døgn, eller om man ønsker at støtte stafetten ved at møde op, er hele familien meget velkomne.

Der er underholdning og aktiviteter for alle aldre på pladsen lørdag fra kl. 10. Samtidig er der mange muligheder for at støtte Stafet For Livet Vejen.

Lørdag den 26. august kl. 9.30 spiller Vejen Garden på pladsen. Kl. 10 starter åbningsceremonien, hvor fighter Alice Skovgaard Wilhelmsen holder åbningstalen. Herefter går Vejen Garden sammen med fighterne (nuværende og tidligere kræftramte) den første runde på stadion og starter stafetten.

Det meste af lørdagen, vil en række musikere, bands og orkestre spille og synge - alt fra pop, blues og swing til ballader. Fyhnen Sisters vil optræde på scenen kl. 21.15.

I oplysningsteltet er mulighed for at købe forskellige behandlinger: Zoneterapi, massage, fodbad, akupunktur og måling af blodtryk. Eller du kan træde på vægten og få målt din krops alder. Samtidig er der en række stande, hvor du kan få oplysninger om forskellige kræftformer, forebyggelse, parykker, brystproteser, proteinberiget mad til kræftpatienter, møde Kræftens Bekæmpelse og meget andet.

En vigtig del af Stafet for Livet Vejen er lysceremonien om aftenen, hvor man mindes dem, der ikke længere er. Foto: Leif Christensen
Annonce

Lysceremoni

Kl. ca. 22 er der lysceremoni, hvor de mange lysposer, der er solgt, sættes op med lys i. Her holdes der tale ved Gitte Langkilde, fighter, Vejens stafetsang synges og man mindes dem, der ikke er her mere. Efter lysceremonien starter midnatsbanko i teltet, hvor man kan vinde en række præmier.

Der er mulighed for at møde op på dagen og betale for at gå eller løbe med i stafetten - 100 kroner pr. voksen og 50 kroner pr. barn.

Ønsker man at deltage på et af holdene, er f.eks. "Støt Brysterne" et åbent hold, som Rita Fredslund fra Lady Lingeri står bag.

"Stafet For Livet er et fantastisk døgn, som virkelig rører dem, der deltager. Stemningen er helt speciel og vi håber, at mange vil vælge at besøge os den 26. august og få en god oplevelse, siger formand for styregruppen Dina Stubbe, i en pressemeddelelse fra gruppen bag Stafet For Livet Vejen. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Irene tog springet før denne uges massefyringer på Danfoss: - Jeg ville ikke være en af de sidste tilbage

Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Annonce