Annonce
Vejen

Stafet For Livet i Vejen er for alle

Stafet for Livet Vejen afvikles i weekenden 26.-27. august på atletiskstadion bag ved Vejen Idrætscenter med åbningsceremoni lørdag den 26. kl. 10. Stafet for Livet er for alle - osse hvis man vil have sin sut og ballon med. Foto: Leif Christensen

Den 26.-27. august løber Stafet For Livet Vejen af staben for 8. år i træk. Et døgns stafet med formålet at samle penge ind til kampen mod kræft.

Vejen: Stafet For Livet Vejen er for alle, der vil have en hyggelig dag og samtidig støtte det gode formål. De fleste kender en, som har eller har haft kræft inde på livet - faktisk rammes hver 3. dansker af sygdommen.

Uanset om man deltager på et af de ca. 50 hold, som løber og går i et døgn, eller om man ønsker at støtte stafetten ved at møde op, er hele familien meget velkomne.

Der er underholdning og aktiviteter for alle aldre på pladsen lørdag fra kl. 10. Samtidig er der mange muligheder for at støtte Stafet For Livet Vejen.

Lørdag den 26. august kl. 9.30 spiller Vejen Garden på pladsen. Kl. 10 starter åbningsceremonien, hvor fighter Alice Skovgaard Wilhelmsen holder åbningstalen. Herefter går Vejen Garden sammen med fighterne (nuværende og tidligere kræftramte) den første runde på stadion og starter stafetten.

Det meste af lørdagen, vil en række musikere, bands og orkestre spille og synge - alt fra pop, blues og swing til ballader. Fyhnen Sisters vil optræde på scenen kl. 21.15.

I oplysningsteltet er mulighed for at købe forskellige behandlinger: Zoneterapi, massage, fodbad, akupunktur og måling af blodtryk. Eller du kan træde på vægten og få målt din krops alder. Samtidig er der en række stande, hvor du kan få oplysninger om forskellige kræftformer, forebyggelse, parykker, brystproteser, proteinberiget mad til kræftpatienter, møde Kræftens Bekæmpelse og meget andet.

En vigtig del af Stafet for Livet Vejen er lysceremonien om aftenen, hvor man mindes dem, der ikke længere er. Foto: Leif Christensen

Lysceremoni

Kl. ca. 22 er der lysceremoni, hvor de mange lysposer, der er solgt, sættes op med lys i. Her holdes der tale ved Gitte Langkilde, fighter, Vejens stafetsang synges og man mindes dem, der ikke er her mere. Efter lysceremonien starter midnatsbanko i teltet, hvor man kan vinde en række præmier.

Der er mulighed for at møde op på dagen og betale for at gå eller løbe med i stafetten - 100 kroner pr. voksen og 50 kroner pr. barn.

Ønsker man at deltage på et af holdene, er f.eks. "Støt Brysterne" et åbent hold, som Rita Fredslund fra Lady Lingeri står bag.

"Stafet For Livet er et fantastisk døgn, som virkelig rører dem, der deltager. Stemningen er helt speciel og vi håber, at mange vil vælge at besøge os den 26. august og få en god oplevelse, siger formand for styregruppen Dina Stubbe, i en pressemeddelelse fra gruppen bag Stafet For Livet Vejen. /exp

Annonce
Vejen For abonnenter

Patienter må på langfart efter lægehjælp: Kommunes eneste lægevagt har været lukket i halvandet år og det er uvist, om den åbner igen

Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev For abonnenter

Springrytteren Tina Lund red på en meget dyr hest, men ejeren havde ikke råd til at have den, så han snød sin bank

Tønder For abonnenter

Murbrokker, glas og bjælker falder ned fra byggeri: - Vi har tre små børn og en hund, der jævnligt går rundt i haven

Kolding

Obduktion af Koldings døde næbhval bliver en offentlig begivenhed

Vejen

Renovationsvogn måtte en tur ud i rabatten: Uheld gav lidt trafikale problemer

Flere ældre kan blive indlagt, og ikke alle kan skrotte mundbindet: Her er anbefalingerne bag et farvel til restriktionerne

Erhverv

Ægtepar sælger deres flagstangfabrik efter 30 år - nu satser de i stedet på juletræer

Esbjerg For abonnenter

Ung sosu'ers dramatiske nedtur: Forgældet narkohandler solgte hårde stoffer ved vilde fester i kolonihavehus

- Hvorfor er det, vi presser os selv så hårdt? Freja Katrine har skiftet retning i sit arbejdsliv flere gange

Kolding

Se video: Hvalen i Kolding Fjord er død

Hanne blev overfuset af chefen og fik hjertesvigt: - Det er et grufuldt eksempel på et ødelæggende psykisk arbejdsmiljø

Vejen

21 fik en hilsen fra politiet: Den hurtigste blev målt til 102 km/t

Esbjerg For abonnenter

Presset på kommune stiger i sag om svigtede specialbørn: Foreninger tordner mod katastrofale forhold

Sydjylland

Over 46.000 har fået konstateret corona: Nu er hver femte test positiv, og flere bliver indlagt

Annonce