Annonce
Vejen

Stafet For Livet i Vejen er for alle

Stafet for Livet Vejen afvikles i weekenden 26.-27. august på atletiskstadion bag ved Vejen Idrætscenter med åbningsceremoni lørdag den 26. kl. 10. Stafet for Livet er for alle - osse hvis man vil have sin sut og ballon med. Foto: Leif Christensen

Den 26.-27. august løber Stafet For Livet Vejen af staben for 8. år i træk. Et døgns stafet med formålet at samle penge ind til kampen mod kræft.

Vejen: Stafet For Livet Vejen er for alle, der vil have en hyggelig dag og samtidig støtte det gode formål. De fleste kender en, som har eller har haft kræft inde på livet - faktisk rammes hver 3. dansker af sygdommen.

Uanset om man deltager på et af de ca. 50 hold, som løber og går i et døgn, eller om man ønsker at støtte stafetten ved at møde op, er hele familien meget velkomne.

Der er underholdning og aktiviteter for alle aldre på pladsen lørdag fra kl. 10. Samtidig er der mange muligheder for at støtte Stafet For Livet Vejen.

Lørdag den 26. august kl. 9.30 spiller Vejen Garden på pladsen. Kl. 10 starter åbningsceremonien, hvor fighter Alice Skovgaard Wilhelmsen holder åbningstalen. Herefter går Vejen Garden sammen med fighterne (nuværende og tidligere kræftramte) den første runde på stadion og starter stafetten.

Det meste af lørdagen, vil en række musikere, bands og orkestre spille og synge - alt fra pop, blues og swing til ballader. Fyhnen Sisters vil optræde på scenen kl. 21.15.

I oplysningsteltet er mulighed for at købe forskellige behandlinger: Zoneterapi, massage, fodbad, akupunktur og måling af blodtryk. Eller du kan træde på vægten og få målt din krops alder. Samtidig er der en række stande, hvor du kan få oplysninger om forskellige kræftformer, forebyggelse, parykker, brystproteser, proteinberiget mad til kræftpatienter, møde Kræftens Bekæmpelse og meget andet.

En vigtig del af Stafet for Livet Vejen er lysceremonien om aftenen, hvor man mindes dem, der ikke længere er. Foto: Leif Christensen

Lysceremoni

Kl. ca. 22 er der lysceremoni, hvor de mange lysposer, der er solgt, sættes op med lys i. Her holdes der tale ved Gitte Langkilde, fighter, Vejens stafetsang synges og man mindes dem, der ikke er her mere. Efter lysceremonien starter midnatsbanko i teltet, hvor man kan vinde en række præmier.

Der er mulighed for at møde op på dagen og betale for at gå eller løbe med i stafetten - 100 kroner pr. voksen og 50 kroner pr. barn.

Ønsker man at deltage på et af holdene, er f.eks. "Støt Brysterne" et åbent hold, som Rita Fredslund fra Lady Lingeri står bag.

"Stafet For Livet er et fantastisk døgn, som virkelig rører dem, der deltager. Stemningen er helt speciel og vi håber, at mange vil vælge at besøge os den 26. august og få en god oplevelse, siger formand for styregruppen Dina Stubbe, i en pressemeddelelse fra gruppen bag Stafet For Livet Vejen. /exp

Annonce
Kultur For abonnenter

Planter skifter haveejere: Grønne fingre er godt for øjnene

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Nyd den 182 kilometer lange rute: Denne video tager dig med på Tour de France-stjernernes 3. etape hele vejen fra Vejle til Sønderborg - se om de kommer forbi dit hjem

Varde For abonnenter

I 12 år lå Heidi bundet til sin seng af smerter: Pludselig fik hun et syn og hørte en stemme – og nu er hun helbredt

Esbjerg For abonnenter

Efter 45 år i strandvejs-villa med havudsigt er tidligere minister flyttet ind i penthouselejlighed i indre by med sin hustru: Nu har han et godt råd til andre

Aabenraa

To brande anmeldt tæt på hinanden med 10 minutters mellemrum: Politiet søger vidner

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Kolding For abonnenter

Beboer i kolonihave, hvor lig blev fundet nedgravet: Gerningsmænd kan have efterladt seddel om gravearbejde

Erhverv For abonnenter

Nabo til populært naturområde fandt døde havørreder i massevis på sin gåtur: Her er forklaringen

For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Kultur

For 50 år siden fik grand prix-stjernen fra Ansager sin debut i barndomsbyen: - Jeg spillede og sang af hjertets lyst, og det er jo aldrig en dårlig indgang til tingene

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Sønderjylland For abonnenter

Mindre sønderjysk by er blevet tre nye reality-stjerner rigere: Deres familier rammes også af det

Nordtyskland For abonnenter

Den 22-årige Milenas hverdag er fyldt med døde mennesker. Men hun elsker livet med ligene

Kolding

Uhyggeligt solouheld: To unge mænd påkører træ

Annonce