Annonce
Aabenraa

Stafet for livet kom godt fra start

Tempoet er ganske op til den enkelte deltager, når der er Stafet for Livet.

17 hold med i alt 627 deltagere er i fuld gang med at samle penge ind til kræftforskning. Hyggestemning i teltene på Høje Kolstrup.

AABENRAA: Det bliver både løbet, luntet, trillet og travet rundt om Høje Kolstrup Skole og Agoraen denne weekend.

627 friske folk fordelt på 17 forskellige hold er i fuld gang med at samle penge ind til kræftforskning gennem dette års udgave af Stafet for Livet.

Med udgangspunkt på Torvet ved Agoraen er der hele dagen og natten med motion, underholdning, hyggesnak og fællesspisning for at skaffe penge det gode formål.

I centrum for det hele er 39 såkaldte fightere, som er folk, der har eller har haft kræft.

De tre piger Anjek, Frida og Anna har fundet alternative måder at skaffe en ekstra skilling på. Under stor koncentration laver de armbånd og nøgleringe, som de forbipasserende kan købe, hvis de da ikke har travlt med at løbe penge hjem.

Loop Fitness på Møllemærsk i Aabenraa er mødt med et af de største hold. Lige præcis 50 motionsglade mennesker skiftes til at løbe ruten på 920 meter - nogle tager flere omgange i streg, inden de holder pause ved kaffebordet i Loop-teltet.

Fitness-folket kan dog ikke mønstre helt så mange som AaIG's kagehold, der består af hele 72 deltagere, som løber penge hjem denne weekend.

Det hele blev sat i gang af borgmester Thomas Andresen lørdag klokken 12, og festen slutter først 24 timer senere - nemlig søndag klokken 12.

I Loop teltet lokker hyggesnak og kaffebord.
Anjek, Frida og Anna havde gang i deres helt egen produktion af armbånd og nøgleringe.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce