Annonce
Vejen

Stafet for Livet landede flot overskud på 222.890 kroner

Formanden for Stafet For Livet i Vejen, Dina Stubbe, er glad for, at det på trods af corona lykkedes at få et overskud på 222.000 kroner. Privatfoto
I coronapandemiens skygge – og på en regnfuld augustdag – er det trods alt lykkedes årets Stafet for Livet i Vejen at få et pænt plus. Engagement, kreativitet og vilje har vist vejen.
Annonce

Vejen: Egentlig var årets Stafet for Livet ved at blive aflyst på grund af corona. Men sådan kom det ikke til at gå i Vejen, og mod alle odds blev et noget anderledes arrangement afviklet. På en regnfuld augustdag.

Det var regeringens udmeldinger om forbud mod store forsamlinger sommeren over, som var den store kæp i hjulet på forberedelserne til årets Stafet for Livet.

- Først så vi ingen anden udvej end at aflyse, selvom det var med tungt hjerte. Efter lidt betænkningstid fik vi dog alligevel sat gang i at planlægge årets Stafet For Livet, som på alle måder har været anderledes, end vi er vant til, siger formand Dina Stubbe om det virtuelle format, der blev rammen om årets stafet.

Hun føjer til: - Vi har haft færre hold, færre deltagere og færre sponsorer, og det afspejler sig selvfølgelig i vores overskud, som dog alligevel lyder på 222.890 kroner. Vi har til gengæld oplevet stort engagement, kreativitet og vilje til at støtte op om Stafet For Livet, og vi er virkelig stolte af det overskud, som vi har genereret med hjælp fra vores sponsorer, holdkaptajner, deltagere og frivillige. Det vil vi gerne sige tak for. Det er godt gået, for det har ikke været nemt at afholde stafetten i år, siger Dina Stubbe.


Først så vi ingen anden udvej end at aflyse, selvom det var med tungt hjerte. Efter lidt betænkningstid fik vi dog alligevel sat gang i at planlægge årets Stafet For Livet, som på alle måder har været anderledes

Dina Stubbe, formand for Stafet For Livet


I år har 21 hold deltaget i stafetten mod 45 hold i jubilæumsåret 2019. Sidste år lød overskuddet på 415.202 kroner, som udelukkende går til støtte af Kræftens Bekæmpelse.

Annonce

Efterlyser frivillige

- Stafet For Livet er en sag, der nytter, og vi håber, at mange i Vejen er klar til at støtte og være med igen næste år, siger Dina Stubbe, der sammen med stafettens styre- og arbejdsgruppe går i gang med planlægningen af næste stafet allerede i november. Men der er brug for flere frivillige, lyder det fra en bekymret formand.

Brug for frivillige

Der er brug for frivillige til at være med til at planlægge Stafet For Livet i 2021.

Alle interesserede, som er nysgerrig på, hvad det indebærer, kan sende en mail til: stafetforlivet@outlook.dk

- Vi har brug for flere ildsjæle og frivillige hænder til at løfte planlægningen af Stafet For Livet i 2021. Det er jo en del af at være frivillig, at vi skal være nok til at løfte projektet, så det er sjovt og givende hele vejen igennem. Får vi ikke nye frivillige ind, er jeg bekymret for, om vi overhovedet kan afholde en stafet til sommer, siger Dina Stubbe, der derfor håber på at kunne byde flere nye frivillige velkommen til styre- og arbejdsgruppen snarest.

- Det kunne være helt kanon at have nye frivillige med allerede, når vi skal deltage i Kræftens Bekæmpelses kick off i starten af november, siger formanden og fortæller samtidig, at kick off-arrangementet bliver virtuelt, akkurat som Stafet For Livet Vejen var i år. Men vi mødes i vores lokale gruppe og har en hyggelig dag sammen, hvor vi virkelig kan mærke stemningen af, at det er vigtigt, vi gør det igen. Og vi er så klar på at byde nye frivillige med ind i den stemning, slutter Dina Stubbe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Coronavenligt Kinball

Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce