Annonce
Haderslev

Stafet for livet runder 300 tilmeldte deltagere - men der er brug for mange flere

Stemningen og fællesskabet er noget helt særligt, når Stafet for Livet afvikles i Damparken. Derfor vakte det jubel, da det for en måneds tid siden stod klart, at stafetten kan afvikles i Damparken. Arkivfoto: Søren Gylling
Forberedelserne til dette års Stafet for Livet er i fuld gang. Det er fire uger siden, at Styregruppen bag Stafet for Livet i Haderslev kunne meddele, at årets stafet afvikles i Damparken, sådan som det var "i gamle dage" - eller før coronaen.

HADERSLEV: Når man kigger på tællerne på websiden stafet for livet/haderslev kunne man godt tænke, at det går lidt i slowmotion.

Der er pt. 46 tilmeldte hold og 301 tilmeldte deltagere. For fire uger siden, da styregruppen bag stafetten endelig kunne offentliggøre, at årets stafet kommer til at løbe af stablen i Damparken var der 32 tilmeldte hold og  152 tilmeldte deltagere.

Det er forsvindende små tal i forhold til for eksempel til tidligere år, hvor der har været helt op til 8000 deltagere, men det stopper ikke styregruppen og de mange frivillige, de er optimister og glæder sig blot til at komme tilbage til den flotte bypark.

Annonce

De er derfor i fuld gang med at forberede et døgn fuld af aktivitet, og en af stafettens vigtigste aktiviteter er at hylde de mange fightere, det vil sige folk, der har kæmpet mod kræft eller kæmper mod den lige nu. Sidste år, hvor stafetten blev afholdt "hjemme hos dig", var der 20 tilmeldte figthere, indtil videre er der allerede 19 tilmeldte i år. I 2019 var der 142 figthere med.

Her kan du være med

Stafet for livet i Haderslev finder sted den 11. til 12. september, fra klokken 12 til klokken 12. I alt har Stafet for Livet i Haderslev siden 2013 overført 9.958.886,45 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Det vil sige, at der i gennemsnit er overført ca. 1,2 millioner kroner hvert år siden den første Stafet for Livet i Haderslev.

Du kan læse meget mere om stafetten og melde dig til den på stafettens webside: www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev.

Hvis ikke du har et hold, så kan du altid melde dig på Stafet for Livets åbne hold. Her kan alle være med, og der er intet krav om at gå bestemte distancer eller at gøre det på bestemte tidspunkter.


Hvis ikke du har et hold, så kan du altid melde dig på Stafet for Livets åbne hold. Her kan alle være med, og der er intet krav om at gå bestemte distancer eller at gøre det på bestemte tidspunkter.

Fra artiklen


Annonce
Aabenraa For abonnenter

John har været firmaets mand i 56 år - det fortsætter, selv om han er gået på pension

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Linda er en af de irriterende pårørende: Datter på 70 insisterer på at blive hørt om sin mors behandling

Aabenraa For abonnenter

Deres største overskud nogensinde: Stort møbelhus har ansat 20 nye medarbejdere for at kunne følge med

Aabenraa

Michael tog en maraton i Lillebælt: Svømmede fra Aabenraa til Assens på 14 timer

Kultur

Ventelisten til populær sauna vokser og vokser: - Jeg vil hellere end gerne åbne op

Sydjylland For abonnenter

Der er lige nu ekstremt tørt i Syd- og Sønderjylland: Landmænd står med kæmpe udgifter på grund af det vilde vejr

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Lokale virksomheder leder forgæves efter arbejdskraft. Direktør: Udenlandsk arbejdskraft en nødvendighed

EfB

Patrick Schmidt og de andre angribere får ny konkurrent: EfB henter stortalent til angrebet

Danmark

Lørdagsbilister kan forvente trafikklumper og kødannelse

Sønderborg

Damerne strålede, skålede og skrålede

Kultur For abonnenter

Ny sommerserie med borgmesterkandidaterne om alt det, der ikke handler om politik: Villy Søvndals bedste oplevelse i en bil var, da ambulanceredderne sagde "nu er det veloverstået"

Aabenraa

Foder, stalde og udstyr er skyllet væk i de enorme vandmasser: Sønderjysk par samler ind til de katastroferamte dyr i Tyskland

Annonce