x
Annonce
Sønderborg

Standset på trehjulet knallert: 53-årig testet positiv for stoffer

Foto: Timo Battefeld

Sønderborg: I løbet af onsdag blev fire personer i hele Sønderborg Kommune mistænkt for at køre bil eller knallert i påvirket tilstand.

Klokken 19.11 blev en 53-årig mand på en trehjulet knallert stoppet af politiet på Kongevej i Gråsten. Han blev testet positiv for euforiserende stoffer. Desuden var han i besiddelse af tre joints, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Tidligere på dagen var en anden påvirket person tilmed skyld i et uheld. Det skete klokken 06.51 på Nordborgvej ved Guderup, hvor en kvinde fra lokalområdet mistede herredømmet over sin bil i et sving. Det førte til, at hun kørte frontalt ind i en anden bil. Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi skete der ingen alvorlig personskade ved uheldet. Kvinden blev dog testet positiv for at være påvirket af euforiserende stoffer. Hun var også i besiddelse af 6,6 gram hash og 0,1 gram skunk.

Klokken 19.43 blev en 47-årig mand stoppet i sin bil på Nørrekobbel i Sønderborg. Han blev sigtet for to ting, da han er frakendt kørekortet samt blev testet positiv for euforiserende stoffer.

Klokken 21.02 blev en mandlig bilist stoppet på Mommarkvej ved Tandslet. Politipatruljen testede manden positiv for at være påvirket af alkohol. Manden havde også undladt at få sin bil til syn, så nummerpladerne blev klippet af bilen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce