Annonce
Trekantområdet

Standupperen Melvin fra Fredericia vandt to tv-priser: Sunday ku' også i torsdags

Melvin Kakozaa, tidligere Fredericia, vandt to gange ved TV2 Zulu Awards torsdag: Prisen som årets tv-vært og i kategorien "Da vi alle sammen grinte" for sit klassebillede. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Melvin Kakozaa er af TV2 Zulu kåret som årets vært for showet "Helt sort". Slog blandt andet bagedyst-Timm og den splitternøgne Ibi Støving fra datingprogram.

Fredericia: Den fredericianske komiker, Melvin Kakozaa, kunne smile bredt, da TV2 Zulu i torsdags holdt awardshow i forskellige underholdningskategorier - årets bedste på tv, på film, i musikkens verden med mere.

Melvin Kakozaa, der har baggrund i Uganda - men som ét år gammel kom med sine forældre til Fredericia i 1992 - vandt hele to priser: Som årets tv-vært i showet med ham selv i centrum "Helt sort", hvor Melvin nysgerrigt og med lune rejser rundt for at blive klogere på dansk kultur. Samt i kategorien "Da vi alle sammen grinte" for sit klassebillede.

Prisen som årets tv-vært snuppede Melvin Melvin Kakozaa endda foran Timm Vladimir fra "Den store bagedyst" og Ibi Støving, der stuntede splitter-afklædt ind på scenen, fordi hun er vært for "Date mig nøgen".

Melvin er lige nu også hovedfiguren Sunday i 3. sæson af tv-comedy’en af samme navn, hvor FC Fredericia er rammen om skøre situationer og pinlig fodboldsatire. Arkivfoto: Nana Hanghøj

Årets tv-serie

Det kører i det hele taget for Melvin Kakozaa, som både kan opleves live og netop i 2. sæson af comedyserien "Sunday" på kanalen Xee. Her danner FC Fredericia rammen om skøre situationer og pinlig fodboldsatire. Serien tog i januar prisen som bedste comedy-serie ved uddelingen af Årets TV-priser.

Optagelserne af 3. sæson sluttede før jul. I den kommende sæson medvirker bl.a. Mick Øgendahl, og igen klasseskuespilleren, Birthe Neumann - sammen med en del statister. Blandt andet gode kræfter her fra Fredericia Dagblad.

Melvin har desuden spillet hovedrollerne i tv-serierne "Hesten og Gæsten" (2019) og "Melvin i Amerika" (2020). Det meste har den fredericianske komiker selv udtænkt og forfattet.

Annonce

Vandt komik-DM

Melvin Kakozaa gik på Skjoldborgvejens Skole i Fredericia og senere på Fredericia Gymnasium.

Midt i gymnasietiden flyttede han dog til Kolding og senere til Aarhus, hvor han begyndte på læreruddannelsen. Den afbrød han imidlertid, debuterede som standupkomiker i 2016, vandt danmarksmesterskaberne i disciplinen i 2017 og har siden levet af sit talent for komik. Melvin Kakozaa har blandt andet optrådt på standupkomikernes scene nummer ét, Comedy Zoo, på Nationalmuseet, ved Smukfest i Skanderborg, Musikhuset i Aalborg og Glassalen i Tivoli i København.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Padelklub, hudpleje og maling: Kapitalfonde køber virksomheder for millioner i Kolding

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Poul har den livstruende kræft, som kun rammer mænd: Dødsangst er ikke noget vi mænd taler om

Kultur For abonnenter

Lars bor i et hus med en helt særlig historie: Fra sin altan har han en unik udsigt over hele Kolding

Erhverv For abonnenter

Så er den gal igen: Grillkiosk får bøde for indtørret kødsaft, fedtperler og seks kolde pølser med en afløbsslange henover

Haderslev

Risiko for spredning: Fyrrum står i flammer på landejendom

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Erhverv For abonnenter

Travl erhvervsmand fik stor sponsoraftale i hus: Hjertet banker for fodboldklub

Trekantområdet For abonnenter

De brølende 70'ere: Femårig opdager brand, og Lego er ikke giftig

Sydjylland For abonnenter

Jeg skød en impala på min 14-års fødselsdag: Det kunne have været mig, der var endt som en sag hos kommunen

Nye regler betyder at mange coronapas udløber søndag

Varde For abonnenter

Trafikplaner for millioner i Blåvand holder for rødt lys - er først færdig i 2025

Billund For abonnenter

Maskinfabrik vokser: Snart breder virksomheden sig over 2000 kvadratmeter

Haderslev

Sammen mod ensomhed: For Anette, Jonna og Steen er mandag verdens bedste dag

Annonce