Annonce
Billund

Stansomatic vandt Erhvervsfremmeprisen 2019

Svend Erik Christensen overrækker direktør Søren Bahnsens og de andre repæsentanter fra Stansomatic diplom og blomster for prisen. Foto: Andreas Bjerre
Billund-virksomheden Stansomatic A/S, som har specialiseret sig i at udstanse plader i metal, vandt mandag aften årets Erhvervsfremmepris 2019 i Billund Kommune.
Annonce

Billund: I marts er det 50 år siden, at Knud Erik Bahnsen stiftede virksomheden Stansomatic A/S. De 50 år har budt på både op- og nedture, og lige i øjeblikket er virksomheden inde i en gevaldig optur.

Således har man i de seneste år udvidet fabrikken ad to omgange, og samtidig er antallet af ansatte gået fra godt 70 til 92 i dag.

De resultater er medvirkende til, at Stansomatic mandag aften ved Billund Erhvervsfremmes nytårskur blev kåret som vinder af Erhvervsfremmeprisen 2019.

Prisen bliver uddelt i et samarbejde mellem Billund Kommune, Billund Erhvervsfremme, Den Jyske Sparekasse og JydskeVestkysten, og den gives hvert år givet til en virksomhed, forening eller person, som har gjort en særlig indsats og bidraget til at fremme erhvervsudviklingen i Billund Kommune.

- Årets prismodtager er nu en moderne og fuldautomatisk produktionsvirksomhed med et internationalt mind set. Der produceres over 400 millioner metalemner om året på produktionsanlægget i Billund. 40 procent af produktionen sælges enten direkte eller indirekte til elektronikindustrien. Virksomheden kan iøvrigt som en af de få i Danmark bryste sig med, at de evner at sælge metalemner til kineserne, lød det blandt andet i motivationen fra Svend Erik Christensen, områdedirektør i Den Jyske Sparekasse.

Erhvervsfremmeprisen

Det er 17. gang, at Erhvervsfremmeprisen bliver uddelt.

Prisen går til en virksomhed, en forening eller en privatperson, som har bidraget til at fremme erhvervsudviklingen i Billund Kommune.

Prisen bliver uddelt i et samarbejde mellem Billund Kommune, Billund Erhvervsfremme, Den Jyske Sparekasse og JydskeVestkysten.

De seneste års priser er gået til Sun-Air, Marmorline, HN Group, Søren Østergaard, Scandinavian Avionics, KG Hansen & Sønner, HCP Nordic, Billund Aquakulturservice og Green Team Group.

Annonce

Stolt modtager

Stansomatic holder til på Kornmarken i Billund og har gennem alle 50 år været familieejet. Anden generation står i dag i spidsen for virksomheden, som ledes af Søren Bahnsen, der var til stede mandag aften for at modtage hyldesten:

- Vi er meget stolte over at modtage prisen, for det er en stor kadeau til medarbejderne, lød det fra Søren Bahnsen efter en lille introduktionsfilm om virksomheden.

Stansomatic er specialister i at udstanse plader i metal. Kunderne er over hele verden, og Stansomatics produkter kan findes i blandt andet bilantenner, barberskrabere, termostater, høretelefoner, mikrofoner, insulinspenne og vindmøller.

Udover den store anerkendelse følger også et kunstværk - en statue af den fynske kunstner, Kjeld Moseholm. Kunstværket er bestilt direkte til formålet. Foto: Andreas Bjerre
Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

SønderjyskE går fri af nedrykning: Nu kan festen begynde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce