Annonce
Esbjerg

Starten er gået: Nu kan du stemme på dine favoritter til Byens Bedste 2020

44 nominerede, 11 kategorier og 20 dage til at finde vinderne. Byens Bedste Esbjerg 2020 er skudt i gang, og hver stemme tæller.
Mandag begynder afstemningen til Byens Bedste 2020, og du kan som altid være med til at afgøre, hvem der skal løbe med sejren. Hver stemme tæller.
Annonce

Esbjerg: Det er blevet den tid på året igen. De blå klistermærker er begyndt at dukke op i bybilledet. De sidder på butiksfacader, sociale medier og diske, og de fortæller, at lige netop denne butik, restaurant, bar eller frisørsalon er en ud af i alt 44 nominerede til Byens Bedste 2020.

For tredje år i træk inviterer JydskeVestkysten vores læsere til at hylde Esbjergs by-, kultur- og handelsliv ved at uddele skulderklap, diplomer, hæder og ære til alle jeres favoritter i en række forskellige kategorier som for eksempel frisør, håndværker og fredagsbar.

Og nu går det løs. Mandag den 21. september 2020 skydes afstemningen i gang, og i de næste tre uger kan du stemme på alle dine favoritter på jv.dk.

Sidste år indløb der næsten 33.000 stemmer, og hver stemme tæller. Det er ikke usædvanligt, at det bliver et tæt løb i flere kategorier.

- De forgangne år har vi været imponerede over esbjergensernes store opbakning til Byens Bedste, og forhåbentligt bliver årets udgave ingen undtagelse. Konceptet er skabt for at hylde det lokale kultur-, by- og handelsliv, og i disse corona-tider, hvor erhvervslivet og detailhandlen har det ekstra hårdt, er det vigtigere end nogensinde, at vi står sammen, siger lokalredaktør på JydskeVestkysten Esbjerg Anne Kleemeyer Kiil.

Annonce

Det store show i Musikhuset

Stemmeboksen er åben til og med søndag den 11. oktober, så du har god tid til at stemme på dem, som du mener, fortjener at løbe med titel, diplom og prale-ret.

Vinderne kåres under et awardshow i Musikhuset Esbjerg torsdag den 22. oktober. Her vil tv-vært Jacob Riising styre slagets gang som aftenens konferencier, mens Infernal får kontrollen over den musikalske dirigentstok. Aftenen krydres også med et lokalt musikalsk indspark i form af sangerinde Nanna Gundersen, der også var med i årets jury sammen med blandt andre lokalredaktør Anne Kleemeyer Kiil, borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) og direktør i Business Esbjerg Susanne Nordenbæk.

Byens Bedste 2020

For tredje år i træk kaster JydskeVestkysten skulderklap og klapsalver ud over byens kultur- og handelsliv. Det Afstemningen kulminerer med et stort awardshow i Musikhuset den 22. oktober.

Byens Bedste præsenteres i samarbejde med Bilka og Det Faglige Hus og med støtte fra Esbjerg Storcenter, Musikhuset Esbjerg, Jyske Bank, Bang & Olufsen og Torvegade Blomster.

Afstemningen begynder på jv.dk mandag den 21. september og løber frem til søndag den 11. oktober.

Følg med i JydskeVestkysten og på jv.dk, hvor vi løbende informerer om, hvor, hvornår og hvordan du deltager i Byens Bedste 2020.

Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Fanømusiker hylder det underlige og utilpassede: Det er ikke sikkert, jeg får kys og klap, men det har aldrig været meningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce