x
Annonce
forside

Starter ud med nederlag

Håndbold, 3. division herrer: HC Odense - TM Tønder 29-25 (11-13).

Da TM Tønder 2 og HC Odense 2 sidst slog hovederne sammen, endte det med en kneben sejr til hjemmeholdet fra Tønder på 29-27. Men i søndagens returopgør på Fyn endte det helt anderledes.

TM Tønder 2 startede godt ud. Gæsterne fik scoret på deres chancer, gennemført angrebene og stod nogenlunde stabilt i forsvarskæderne. Men det skal dog siges, at tøndringerne kom til Odense med kun otte mand. Så det ville sige rigtigt megen spilletid til alle. Mens kræfterne var i behold, gik det godt, og Tønder kunne gå til pausen med en føring på 13-11. En føring på lånt tid, skulle det vise sig.

- Vi hårdt ramt i dag på skader og spillere som ikke kunne spille, det var ressourcerne som blev afgørende til sidst hvor det blev stolpe ud, i stedet for stolpe ind som i første halvleg, beretter træner Brian Smidemann

Anden halvleg kunne man se et mere ramt TMT-mandskab. Det var spillere som havde gjort hvad de kunne, var udkørte og trætte. Så de måtte gå til et slutfløjt, efter et brag af en kamp, med et nederlag på 24-29.

- Hvis vi havde haft en eller to mand mere med, havde det måske set anderledes ud, fordi de bærrende kræfter bliver trætte til sidst. Casper Madsen og Mathias Hejsel skal trække læsset i bagkæden, Lars Muus trækker på stregen og i forsvaret hele kampen igennem. Det er klart når du så møder et så godt hold som Odense, så er det ikke nok, udtaler træner Brian Smidemann

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Forældre fra Esbjerg tør ikke at sende børnene afsted: - Mine børn skal ikke være forsøgskaniner

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce