Annonce
forside

Starter ud med nederlag

Håndbold, 3. division herrer: HC Odense - TM Tønder 29-25 (11-13).

Da TM Tønder 2 og HC Odense 2 sidst slog hovederne sammen, endte det med en kneben sejr til hjemmeholdet fra Tønder på 29-27. Men i søndagens returopgør på Fyn endte det helt anderledes.

TM Tønder 2 startede godt ud. Gæsterne fik scoret på deres chancer, gennemført angrebene og stod nogenlunde stabilt i forsvarskæderne. Men det skal dog siges, at tøndringerne kom til Odense med kun otte mand. Så det ville sige rigtigt megen spilletid til alle. Mens kræfterne var i behold, gik det godt, og Tønder kunne gå til pausen med en føring på 13-11. En føring på lånt tid, skulle det vise sig.

- Vi hårdt ramt i dag på skader og spillere som ikke kunne spille, det var ressourcerne som blev afgørende til sidst hvor det blev stolpe ud, i stedet for stolpe ind som i første halvleg, beretter træner Brian Smidemann

Anden halvleg kunne man se et mere ramt TMT-mandskab. Det var spillere som havde gjort hvad de kunne, var udkørte og trætte. Så de måtte gå til et slutfløjt, efter et brag af en kamp, med et nederlag på 24-29.

- Hvis vi havde haft en eller to mand mere med, havde det måske set anderledes ud, fordi de bærrende kræfter bliver trætte til sidst. Casper Madsen og Mathias Hejsel skal trække læsset i bagkæden, Lars Muus trækker på stregen og i forsvaret hele kampen igennem. Det er klart når du så møder et så godt hold som Odense, så er det ikke nok, udtaler træner Brian Smidemann

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Uheldene regner ned over EfB

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce