x
Annonce
Læserbrev

Stemmefiskeri. P-pladser, pengeplacering og mangel på takt og tone

Læserbrev: Jacob Bech Jensen, konservativt byrådsmedlem, fremhæver med slet skjult fryd en talmæssig fejlangivelse begået af Martin Boye, byrådsmedlem (LA). Sidstnævnte refererede til oprindeligt indstillede 900.000 kroner uden den senere nedjustering. Fy, fy skamme for en forglemmelse.

Meeeen.... håneretten ligger da vist lunt og godt hos de tre byrådsmedlemmer fra Enhedslisten, Liberal Alliance og mig selv, løsgænger, der som de eneste viste handlekraft og stemte for deres overbevisning og imod et tilsyneladende pludseligt opstået behov for flere p-pladser ved områdekontor Brørup, som “nogen” glemte at medtage i budgetforhandlingerne og kun en måned inde i det nye regnskabsår, som konservatives gruppeformand udtrykte det. Er det kompetencesvigt eller konsekvensløshed, vi/byrådet bliver stillet overfor?

Både konservatives og Socialdemokraternes (endnu en gang) nyslåede borgmesterkandidater, henholdsvis Frank Schmidt Hansen (K) og Jørgen Thøgersen (S) erklærede sig på byrådsmødet helt enige i min holdning, at det var en budgetmæssig uskik at komme med et anlægsønske umiddelbart efter budgetafslutning. Frank Schmidt-Hansen sagde ovenikøbet, at det var mangel på takt og tone, og at det aldrig nogensinde havde været meningen, at 668.000 kroner fra direktionens udviklingspulje skulle bruges på anlæg af p-pladser.

Begge d’herrer borgmesterkandidater havde da også taget et helt naturligt forbehold i økonomiudvalget for denne uskik.

Så mangler kun sidste del af føljetonen; nemlig selve beslutningen. Og gæt hvem der helt og aldeles ude af trit med egne udtrykte holdninger stemte for både uskik og brug af skattekroner i utide, ovenikøbet afsat til andet formål. Det gjorde både konservative og socialdemokrater. De vovede ikke at henvise sagen til de kommende budgetforhandlinger, hvor vi utvivlsomt ville have prioriteret anlæg af disse å-pladser i fællesskab - på det rette grundlag.

Hvis man som borgmesterkandidater end ikke har mod til at stemme for sine egne holdninger, så må borgerne da vist frygte det næste kommunalvalg, for hvad kan de så regne med udover opportunisme og stemmefiskeri?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce