Annonce
Navne

Sten Nielsen fejrer 25 år ved IFF

Sten Nielsen fejrer 25 års jubilæum hos IFF. Foto: PR
Annonce

Grindsted/Askov: Sten Nielsen, supply chain manager hos IFF, det tidligere DuPont Nutrition & Biosciences, Grindsted, fejrer 25 års jubilæum mandag den 1. marts.

Med en uddannelse som kemiingeniør begyndte Sten hos Danisco i 1996. Som driftsingeniør arbejdede han med procesoptimering og styring.

I 1998 rejste Sten til Daniscos nybyggede emulgatorfabrik i Kina for at indkøre sprayanlæg og uddanne medarbejdere til at betjene anlæggene.

I flere år har han haft ansvaret for planlægningsafdelingen for emulgatorer i Grindsted. Sten, der af kollegaerne beskrives som værende meget loyal, vellidt og samarbejdsvillig, har ved sit 25 års jubilæum en funktion som supply chain manager for emulsifiers protein solutions.

Sten er bosiddende i Askov, gift med Gunhild, som han sammen med har to voksne børn. I fritiden er han familiens handyman og har stor interesse i gør det selv-projekter. Vandreture og cykelture er ofte på programmet med familien og gode venner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Annonce