Annonce
forside

Stengårdsvej i Esbjerg

Læserbrev: Ifølge regeringen og Socialdemokratiet er dette en ghetto. Men det er jeg slet ikke enige i.

Stensgårdsvej er også kendt for at have parallelsamfund. Det er jeg heller ikke enige i. Vi kunne også bruge ordet udviklingsområde, et pænere ord, men hvorfor ikke bare kalde det det det er? Stengårdsvej. Det syntes jeg er det mest rigtige. Begreberne ghetto og parallelsamfund er noget, blå blok har valgt at kalde det for at have noget at bruge i kampen mod de svage, de udsatte, indvandrere, med mere

De har en skjult dagsorden, de vil bruge dette til at hive pengene op af lommerne på samtlige lejere i dette land 12 milliarder kroner vil de bruge på at sætte disse og lignende boliger i hele Danmark i stand og så efterfølgende sælge dem som ejerlejligheder. Nogle af de såkaldte ghetto-områder vil de rive ned, og her vil de også bruge lejernes penge, penge som lejerne har sparet op i Landsbyggefonden, penge som skulle være brugt på renoveringer, de renoveringer som er tiltrængt, vil nu blive udsat på ubestemt tid. Det er ikke i orden.

Så er der tidspunktet, som regeringen har valgt til at lave dette indgreb, for dem et rigtig godt tidspunkt, midt i den krise, som de har valgt at kaste hele landet ud i. Lockout og strejker som også ramme de samme grupper, de svage, de udsatte, indvandrere med flere.

Og hvem har stemt imod dette udspil, ja os Enhedslisten, sammen med SF og de Radikale. Vi skal have gjort noget og det skal være hurtigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Regeringen vil tvinge tyske præster til at oversætte deres prædikener: - Det ville være en disrespekt uden lige

Annonce