Annonce
Læserbrev

Stephan Kleinschmidt, gruppeformand for Slesvigsk Parti, Parkgade 10, Sønderborg, skriver:

Annonce

Sønderborg er blandt dem der tilbyder terapi til par i problemer. Det gør fire ud af ti danske kommuner bl.a. fordi skilsmisser ikke kun gør ondt på forældre og børn. Det kan også føre til psykisk mistrivsel, længere sygemeldinger fra arbejdet og dræne kommunekassen.

Slesvigsk Parti har gennem årene taget en række politiske initiativer, herunder at tilbyde rådgivning til økonomisk trængte borgere. Men vi har også sikret at unge under 25 år får gratis psykologhjælp. Nu glæder vi os over at Sønderborg Kommune er blandt dem, der også gennem åben rådgivning giver forældre råd om stort og småt. Offentlige midler brugt på økonomisk rådgivning, gratis psykologhjælp og parterapi er gode investeringer. Det er bedre at forebygge end behandle.

I Sønderborg kan alle forældre til børn i dagtilbud eller skole benytte sig af tilbuddet. En åben rådgivning er helt i vores ånd. Godt at vi sætter ind og hjælper par til at kunne udvikle sig til gode familier omkring deres børn. Således kan vi guide forældre og børn gennem svære udfordringer og leve op til vores forventning til en familievenlig kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce