Annonce
Sport

Sterling langer ud efter engelske fans efter buhråb

Carl Recine/Ritzau Scanpix
Joe Gomez kom på banen til buhråb fra de engelske fans i EM-kvalifikationskampen mod Montenegro torsdag.

Den engelske landsholdsspiller Raheem Sterling reagerer kraftigt på de engelske tilskueres buhråb mod landsholdskollegaen Joe Gomez.

Liverpool-forsvareren kom på banen efter 70 minutter i EM-kvalifikationskampen mod Montenegro torsdag, som England uden Sterling vandt 7-0.

Sterling var blevet vraget til kampen efter at have været oppe at toppes med Gomez mandag.

- Til alle engelske fans. Det var svært for mig at se min holdkammerat blive buhet af for noget, der var min skyld, skriver Sterling på Twitter.

- Joe har ikke gjort noget forkert. At se en, der arbejder så hårdt, blive buhet af, når han kommer på banen, er forkert.

Også Englands landstræner, Gareth Southgate, er ked af de engelske tilskueres buhråb.

- Jeg er meget skuffet. Joe har intet forkert gjort, og ingen engelske spillere bør blive buhet af, når de bærer landsholdstrøjen.

- Alle spillerne er også skuffet, siger Southgate ifølge nyhedsbureauet dpa.

Søndag tabte Raheem Sterling og resten af Manchester City 1-3 til Liverpool med Joe Gomez i truppen i Premier League. Det betyder, at Liverpool har et forspring på ni point til City, der ikke længere er nummer to i tabellen.

Under kampen kom Sterling op at toppes med Liverpools Joe Gomez.

Sterling, der tidligere har spillet for Liverpool, skulle have fortsat uenighederne med Gomez, da landsholdet mødtes mandag mindre end 24 timer efter Premier League-kampen.

City-spilleren undskyldte senere mandag over for Gomez.

Gareth Southgate har også udtalt, at Sterling kan være med i den engelske trup igen, når England møder Kosovo søndag.

/ritzau/

Annonce
John Sibley/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce