Annonce
Debat

Stifinder læsebrev

Læserbrev: Efter at have læst dagens leder den 7. september i JydskeVestkysten vedrørende stifinder kurser, vil jeg gerne tilslutte mig Ellen Kirstine Hvidts meninger om, at det er berigende og opbyggende for sjæl og krop at tage på kursus. Jeg synes også, man skal rose en enig kommunalbestyrelse, der kan se perspektivet i, at arbejderne har et godt arbejdsmiljø og ikke mindst de kommunale chefer, der bruger deres dyrebare fritid til at tage på stifinder kurser, således at de er til rådighed i arbejdstiden. Jeg vil også håbe for kursusdeltagerne, at udgifterne pr. deltager er under 6200 kroner, for ellers er beløbet efter min mening skattepligtigt, og det synes jeg da vil være dybt uretfærdig.

Hvad man ikke kan regne sig frem til er, hvor mange sygedage der spares ved at sende de ansatte på afstressende kurser. Udgiften til sygeløn kan sagtens blive langt højere end kursus udgifterne. Med det i mente synes jeg, at næste gang kommunen finder overskud til at sende de ansatte på kursus, sendes for eksempel SOSU eller hjemmehjælpere, men i arbejdstiden, og hold prisen under 6000 kroner af hensyn til skattevæsenet eller få en forhåndstilkendegivelse fra Skat. Husk, det er lovligt at give diæter til småfornødenheder ved kurser, uden at det berører skatten.

Dette læserbrev er skrevet i en positiv ånd, og med et ønske om at andre velhavende kommuner følger trop til gavn og glæde for de ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce