Annonce
Læserbrev

Stigende forbrug i coronatiden

Annonce

Læserbrev: Coronatiden har været rigtig træls, men burde nok få os til at tænke lidt anderledes på nogle områder.

Det har været rigtig kedeligt, men når vi nu i disse dage kommer i snak med vor fødevarebutikker i vore områder - Syd- og Sønderjylland – ja, måske endda i det meste af Jylland, og der hører, at man melder om ret store omsætningsstigninger på helt op til 15 – 20 procent, så tænker man jo lidt på vore daglige indkøbsvaner.

For nogle måneder siden så vi en udsendelse på TV med ”Ingemann på indkøbstur i Tyskland.” Han besøgte indkøbsstederne syd for grænsen.

Her fortalte han, at der bl.a. dagligt bliver indkøbt 1 mill. dåseøl + en del sodavand + mange andre ting, bl. a. 25 tons Nutella. Alt bliver slæbt over grænsen hjem til Danmark dagligt.

Tænk, at vi hver dag producerer 1. mill. dåseøl i Danmark og derefter slæber dem med lastbiler til Tyskland for derefter at lade danskerne hente dem hjem igen i mindre biler. Det er C-2 besparende!!

Mit råd ville være: Få nu sat pant på alle de tyskkøbte dåser ligesom i Danmark. Det tror jeg ville hjælpe på importen. Så var vi samtidig fri for at have dåserne liggende i vejgrøfterne.

Det ville samtidig være skønnere med forbruget i vore egne butikker.

Der bør sættes pant på dåser købt i Tyskland, foreslår Jens Aage Thomasen fra Vorbasse. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce