Annonce
forside

Stimen stoppet af Kjellerup

Kampen i Kjellerup resulterede i det første nederlag til FC Sydvests trænerduo Kim Munch/Jacob Stolberg. Heldigvis flaskede de øvrige resultater sig sådan, at Sydvest fortsat ligger i top fire i 2. division. Foto: Flemming Andersen

Lørdag eftermiddag var FC Sydvests mandskab en tur i Kjellerup. Her skulle de op i mod et stærkt mandskab, som forud for kampen lå med et point mere end FC Sydvest. Med fire kampe igen begynder det at spidse til i tabellen. For FC Sydvests vedkommende gjaldt det om, at forsætte den positive stime med fem sejre forud for kampen.

Tønder: Kampen startede knap så godt for FC Sydvest. Efter blot 19 minutters spil bringer hjemmebaneholdet sig foran på mål af Mathias Gertsen. Mathias Gertsen havde en god dag på kontoret og bragte hjemmebaneholdet yderligere foran efter 33 minutters spil til stillingen 2-0.

Ifølge FC Sydvests cheftræner mødte de et dygtigt mandskab.

- Vi var der ikke. Vi møder et markant bedre hold på samtlige punkter. Jeg må som træner tage ansvaret for ikke at have lagt den rigtige taktik og sat spillerne rigtigt op. Så alt i alt kan jeg ikke komme med en decideret undskyldning for, at vi taber. Der bare nogle dage, hvor man falder sammen som hold, siger cheftræner Kim Munch.

Anden halvleg skulle også vise sig at blive svær. Efter 55 minutters spil bringer Kjellerup sig yderligere foran til stillingen 3-0. Det var herfra op ad bakke for FC Sydvest. Kampen blev for alvor slukket og lukket efter 84 minutters spil, hvor Kjellerups Kristoffer Lind udbygger føringen til 4-0.

Nu gælder det om, ifølge cheftræner Kim Munch, at kigge fremad.

- Jeg håber, at mine spillere kommer med en trodsreaktion i den kommende kamp. Der spiller vi på hjemmebane, og jeg håber vi får en masse opbakning fra tilskuerne, så de kan hjælpe os i gennem de næste par kampe. Mest af alt håber jeg dog, at der kommer en trodsreaktion fra spillerne, beretter cheftræner Kim Munch.

FC Sydvest spiller igen lørdag d. 21 oktober, hvor de på hjemmebane tager i mod puljens syvende plads IF Lyseng.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Venstre genvalgte formanden

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce