x
Annonce
forside

Stimen stoppet af Kjellerup

Kampen i Kjellerup resulterede i det første nederlag til FC Sydvests trænerduo Kim Munch/Jacob Stolberg. Heldigvis flaskede de øvrige resultater sig sådan, at Sydvest fortsat ligger i top fire i 2. division. Foto: Flemming Andersen

Lørdag eftermiddag var FC Sydvests mandskab en tur i Kjellerup. Her skulle de op i mod et stærkt mandskab, som forud for kampen lå med et point mere end FC Sydvest. Med fire kampe igen begynder det at spidse til i tabellen. For FC Sydvests vedkommende gjaldt det om, at forsætte den positive stime med fem sejre forud for kampen.

Tønder: Kampen startede knap så godt for FC Sydvest. Efter blot 19 minutters spil bringer hjemmebaneholdet sig foran på mål af Mathias Gertsen. Mathias Gertsen havde en god dag på kontoret og bragte hjemmebaneholdet yderligere foran efter 33 minutters spil til stillingen 2-0.

Ifølge FC Sydvests cheftræner mødte de et dygtigt mandskab.

- Vi var der ikke. Vi møder et markant bedre hold på samtlige punkter. Jeg må som træner tage ansvaret for ikke at have lagt den rigtige taktik og sat spillerne rigtigt op. Så alt i alt kan jeg ikke komme med en decideret undskyldning for, at vi taber. Der bare nogle dage, hvor man falder sammen som hold, siger cheftræner Kim Munch.

Anden halvleg skulle også vise sig at blive svær. Efter 55 minutters spil bringer Kjellerup sig yderligere foran til stillingen 3-0. Det var herfra op ad bakke for FC Sydvest. Kampen blev for alvor slukket og lukket efter 84 minutters spil, hvor Kjellerups Kristoffer Lind udbygger føringen til 4-0.

Nu gælder det om, ifølge cheftræner Kim Munch, at kigge fremad.

- Jeg håber, at mine spillere kommer med en trodsreaktion i den kommende kamp. Der spiller vi på hjemmebane, og jeg håber vi får en masse opbakning fra tilskuerne, så de kan hjælpe os i gennem de næste par kampe. Mest af alt håber jeg dog, at der kommer en trodsreaktion fra spillerne, beretter cheftræner Kim Munch.

FC Sydvest spiller igen lørdag d. 21 oktober, hvor de på hjemmebane tager i mod puljens syvende plads IF Lyseng.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce