Annonce
Esbjerg

Stitunnel i Ribe lukker i to uger – cyklister skal trække over kryds

Den nye cykelstitunnel under Plantagevej vil være lukket i uge 34 og 35. Illustration: Vejdirektoratet
Den nye stitunnel under rute 11 ved Farupvej i Ribe skal overfladebehandles og have belægning på bundpladen. Stitunnelen lukker for færdsel, mens arbejdet står på i uge 34 og 35.
Annonce

Ribe: Cyklister og fodgængere har siden juli kunnet krydse rute 11 i Ribe via en ny stitunnel, der ligger tæt på krydset mellem Farupvej, Obbekjærvej og Plantagevej.

Stitunnelen er en del af udbygningen af rute 11. Nu skal de sidste arbejder udføres. Derfor lukker stitunnelen fra lørdag 15. august og vil være lukket i uge 34 og 35.

- Vi åbnede stitunnelen, inden den var helt færdig, for at cyklisterne kunne køre under vejen og ikke skulle gennem krydset. Og vi har kunnet se, at mange cyklister og gående bruger stitunnelen. Vi skal nu have de sidste arbejder klaret. Det betyder, at vi lukker stitunnelen, og cyklisterne igen skal benytte krydset. De skal stå af og passere krydset som fodgængere, som de har gjort det sidste halve år, siger projektleder Mike Boesen.

I stitunnelen skal der lægges kunststofbelægning på bundpladen, og overfladerne skal anti-graffiti behandles. Alt efter vejret forventes arbejdet at blive udført i uge 34 og 35. Herefter åbner stitunnelen permanent.

Udbygningen af rute 11 forventes afsluttet sidst på efteråret 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce