Annonce
Varde

Stjernecellisten Andreas Brantelid underviser i masterclass på Musik & Billedskolen

Stjernecellisten Andreas Brantelid giver koncert i Medborgerhuset den 18. november sammen med pianist Christian Ihle Hadland, men forinden har han indvilget i at give en masterclass med udvalgte celloelever fra Musik og Billedskolen. PR-foto

Varde: Mandag den 18. november kan cello-eleverne på Esbjerg Kulturskole og Musik & Billedskolen kan se frem til en usædvanlig oplevelse, når cellisten Andreas Brantelid lægger vejen.

Som optakt til koncerten om aftenen har Andreas Brantelid sagt ja til at lave en masterclass for udvalgte celloelever, som dermed får en enestående mulighed for at blive undervist af en af tiden dygtigste cellister.

- Det bliver stort at blive undervist af en verdensstjerne. Andreas er et venligt menneske, og der er ingen tvivl om, at eleverne vil få noget med hjem at tænke over, siger cellolærer i Musik & Billedskolen Trine Toft Eriksen.

Andreas Brantelid betegnes som en af sin generations mest fremragende, klassiske musikere. Han er født i København i 1987 af svenske/danske forældre. Efter at have modtaget undervisning fra sin far Ingemar fik Andreas sin solodebut i en alder af 14 år med Elgars cellokoncert sammen med Det Kgl. Kapel i København, lyder det i pressemeddelelsen.

Koncerten kl. 19.30 i Medborgerhuset bliver med klavertroldmanden Christian Ihle Hadland og har Debussys, Shostakovitch og Rachmaninov på programmet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce