Annonce
Sønderborg

Stjernedrys over alsisk badehotel: Vinder to priser

John Bech Amstrup er forpagter og direktør for Dyvig Badehotel. Arkivfoto: Ulrik Pedersen
Den Danske Spiseguide har kåret hotellet på Nordals til årets bistro/brasserie samt årets avec og vinkort.

Nordals: Den Danske Spiseguide kårer hvert år restauranter i forskellige kategorier og Dyvig Badehotel var nomineret i tre kategorier: Årets Bistro/Brasserie, Årets Avec og Vinkort og Årets Bo og Spis.

- Bare det at blive nominerede og især i hele tre kategorier er en stor ære for os og så at vinde i to af dem, er jo virkelig fantastisk, siger John Bech Amstrup, forpagter og direktør for Dyvig Badehotel.

Badehotellet kunne rejse hjem til Nordals, som vinder af Årets Bistro/Brasserie 2019 samt Årets Avec og Vinkort 2019.

- Når folkeligt i dette ords bedste betydning møder hjertelig atmosfære parret med god betjening og gastronomiske udfoldelser med tætte bånd til mad på gourmetniveau og hertil mulighed for drikkevalg fra flot udvalg, falder hædersprisen rettelig på Skipperstuen, Dyvig Badehotel, lød begrundelsen for førstnævnte.

Den danske Spiseguide er en dansk guide med anmeldelser og anbefalinger af omkring 300 restauranter i Danmark. Den blev første gang udgivet i 1978. Guiden udkommer årligt som bog og app.

Bare det at blive nominerede og især i hele tre kategorier er en stor ære for os og så at vinde i to af dem, er jo virkelig fantastisk

John Bech Amstrup, forpagter

Også god til hotdog

Havnen i Dyvig går helt tilbage til 1700-tallet, og i en årrække lagde dampskibe til her. I dag regerer lystsejlerne, og Dyvig er en af de mest besøgte havne på Als.

I 2002 købte erhvervsmanden Hans Michael Jebsen Dyvig Kro for i 2010 at bygge et nyt badehotel i gammel stil på grunden. Han står blandt andet også bag Frederiksminde i Præstø, Schackenborg Slotskro, Rønnede Kro, Hotel Baltic og Restaurant Knapp.

Det firestjernet hotel i Dyvig rummer to restauranter – Amstrup & Vigen samt Skipperstuen. Førstnævnte er en ægte gourmetrestaurant med et højt kulinarisk niveau, hvor vægten er lagt på lokale råvarer, og retterne har et dansk-fransk tilsnit.

Skipperstuen er et brasserie med klassiske retter så som stjerneskud og wienerschnitzel, om end der også er mere avancerede ting på menukortet. Her er stemningen lidt mere uformel end i gourmetrestauranten.

I 2017 blev Dyvig Badehotel vinder af Årets Vinkort i Den Danske Spiseguide. Tidligere på året deltog og vandt badehotellet for første gang DM i hotdog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Julie-omvendt: Hun er super feminin og kører en Piranha 5 i Forsvaret - og hun er Dansk Folkepartis spidskandidat, men står nederst på listen

Sydjylland For abonnenter

0 kroner for en hel dags arbejde: Mens andre vagtlæger skovler 40.000 sammen på en vagt, har Michael prøvet det stik modsatte

Annonce