Annonce
Varde

Stjernekokken slår sig ned i kartoffelrækkerne hos Flensted

Som det første har produktudvikler Jacob Møller Justesen hos Flensted Food Group købt en friture. Både for at smage Flensteds og konkurrenternes produkter. Arkivfoto: Red Star

Flensted Food Group han ansat den 47-årige kok Jacob Møller Justesen med en fortid hos blandt andet Henne Kirkebye Kro og Hotel Brittania.

Annonce

Varde/Skovlund: Flensted Food Group i Skovlund har ansat den 47-årige kok og tjener Jacob Møller Justesen som produktudvikler. Noget af et karriereskifte for stjernekokken fra Varde, der er udlært på Henne Kirkeby Kro og har været kok på Hotel Brittania, inden han for tre og et halvt år siden blev ansat som køkkenchef hos Mærsk, nu Compass Group i Esbjerg.

Inden da drev han i 10 år sine egne restauranter, Sillasens Hus i Varde og restauranten i Varde Golfklub, med den gode gourmetoplevelse som et særkende.

- Gode stillinger hænger ikke på træerne. Det er vanvittigt spændende, siger Jacob Møller Justesen, der er gift med Annette Justesen og sammen har tre børn.

Annonce

Du står i marken

Det var via et netværksmøde med deltagelse af direktør Jørgen Østergaard fra Flensted, at de første kartoffelspirer blev sat. Og i takt med den transformation, som Flensted Food Group er i gang med, så er ansættelse af en kok helt naturligt.

- Flensted mener det seriøst. Det er ikke mere bare at lave pommes frites, men hele måltidet, siger Jacob Møller Justesen.

Og han glæder sig virkelig til at komme helt tæt på fremstilling og udvikling af fødevarer.

- Du står helt ud i marken. Helt ude hos bonden, siger Jacob Møller Justesen.

Siden han for tre år et halvt år siden blev ansat som køkkenchef hos Mærsk, så er livsrytmen ændret fra natteroderi til tidligt op om morgenen.

- Det er en helt anden måde at leve på. Jeg er blevet et A-menneske, siger Jacob Møller Justesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Giv borgerne klar besked, Engelbrecht

Sydjylland

Transportminister ser kun én mulig linjeføring for Hærvejsmotorvejen: - Men jeg er klar til at droppe alle seks

Regionalt For abonnenter

70 procent af omsætningen er væk: Selvstændig i særdeles hårdt ramt branche aner lys forude

Annonce