Annonce
Kolding

Stod bag sidste års største hit: Popsanger har indspillet julemusikvideo på rådhuset i Kolding

Sangeren Bro, der i 2018 stod bag årets største hit, brugte for et par uger siden en hel dag i byrådssalen på Kolding Rådhus, hvor han indspillede en musikvideo til julesangen 'Igen i år'. Foto: Jacob Gammelgaard / Universal Music
Sangeren Bro, som i 2018 stod bag Danmarks mest streamede sang, har været en tur på Kolding Rådhus for at indspille videoen til ny julesang.

Kolding: En stor flok julemænd og sangeren Bro, som i 2018 stod bag årets helt store danske pophit 'Sydpå', var 23. november på besøg på Kolding Rådhus.

Her indspillede Bro en musikvideo til sin julesang 'Igen i år'. Næsten hele handlingen foregår i byrådssalen, som dog i videoen fungerer som retssal. Bro er nemlig julemand og skal i julemandsretten, fordi han er blevet forelsket i en kvinde, som han har været sammen med juleaften i stedet for at dele gaver ud.

Annonce

Kolding var perfekt

Det er filmbureauet Jalabert Production fra Aarhus, der står bag filmen, og her forelskede man sig altså i byrådssalen på Kolding Rådhus.

- I vores research prøvede vi at finde en sal med den her retssals-feel, og samtidig opstillede vi et nisseunivers, som gerne måtte have et lidt oldschool og magisk look med træ, store vinduer og så videre, forklarer direktør og producer Christian Norlyk.

Jalabert Production kontaktede rådhusforvalter Frank Ravn-Nielsen, som var med på ideen, hvis selskabet betalte hans løn i de timer, optagelserne varede.

- De var meget begejstrede for huset, og det er sjovt, at det kunne bruges til sådan noget, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce