Annonce
Kolding

Stod bag sidste års største hit: Popsanger har indspillet julemusikvideo på rådhuset i Kolding

Sangeren Bro, der i 2018 stod bag årets største hit, brugte for et par uger siden en hel dag i byrådssalen på Kolding Rådhus, hvor han indspillede en musikvideo til julesangen 'Igen i år'. Foto: Jacob Gammelgaard / Universal Music
Sangeren Bro, som i 2018 stod bag Danmarks mest streamede sang, har været en tur på Kolding Rådhus for at indspille videoen til ny julesang.
Annonce

Kolding: En stor flok julemænd og sangeren Bro, som i 2018 stod bag årets helt store danske pophit 'Sydpå', var 23. november på besøg på Kolding Rådhus.

Her indspillede Bro en musikvideo til sin julesang 'Igen i år'. Næsten hele handlingen foregår i byrådssalen, som dog i videoen fungerer som retssal. Bro er nemlig julemand og skal i julemandsretten, fordi han er blevet forelsket i en kvinde, som han har været sammen med juleaften i stedet for at dele gaver ud.

Annonce

Kolding var perfekt

Det er filmbureauet Jalabert Production fra Aarhus, der står bag filmen, og her forelskede man sig altså i byrådssalen på Kolding Rådhus.

- I vores research prøvede vi at finde en sal med den her retssals-feel, og samtidig opstillede vi et nisseunivers, som gerne måtte have et lidt oldschool og magisk look med træ, store vinduer og så videre, forklarer direktør og producer Christian Norlyk.

Jalabert Production kontaktede rådhusforvalter Frank Ravn-Nielsen, som var med på ideen, hvis selskabet betalte hans løn i de timer, optagelserne varede.

- De var meget begejstrede for huset, og det er sjovt, at det kunne bruges til sådan noget, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

Annonce