Annonce
Trekantområdet

Stoklund scorede otte kasser for FHK: Forhåbentlig kan vi drille de danske mestre

Kristian Stoklunds samarbejder med Nicolaj Nørager tegner lovende. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Kristian Stoklund var igen suverænt spillende, da FHK vandt med 38-29 over HC Midtjylland. Om 10 dage venter de danske mestre fra Aalborg i pokalen.
Annonce

Fredericia: I sidste sæson var der ingen over eller ved siden af Kristian Stoklund i FHK's trup. Og hvis de tre træningskampe har vist noget, er det, at han er klar til at genoptage det gode spil fra sidste sæson.

Tirsdag aften scorede han otte gange, da FHK slog HC Midtjylland med 38-29. Om 10 dage venter Aalborg i pokalturneringen.

- Det bliver både sjovere sværere. Aalborg skal bevise noget. De er danske mestre, men har haft en stor udskiftning i truppen og skal prøve at finde hinanden. Vi var ikke langt fra point, da vi mødte dem i sidste sæson, og nu har vi løftet niveauet.

- Jeg håber, vi kan drille dem, sagde Kristian Stoklund.

HC Midtjylland lignede mest af alt udvidede træningskegler, men Kristian Stoklund roste aftenens modstander.

- Overordnet set var det en fin træningsmodstander. Vi havde svært ved at løse deres hurtige skud, og det kan vi godt tage med videre til Aalborg-kampen. De har i den grad spillere, som kan komme på et første skridt og sende bolden hårdt og hurtigt af sted, sagde playmakeren.

Annonce

Samarbejdet med Nørager

Han mente ikke, at alt hvad FHK foretog var perfekt. Der var tekniske fejl, og der kunne være blevet scoret flere mål med en øget skarphed. Sidstnævnte forfulgte også FHK i sidste sæson.

- Jeg trøster mig ved, at vi med så mange nye spillere trods alt kommer frem til chancerne så tidligt i processen. Jeg er slet ikke nervøs, for vi har fået nye spillere ind, som er ekstremt træfsikre, sagde han.

Samarbejdet med den nye playmaker Nicolaj Nørager tegner godt. De to behøver ikke kun afløse hinanden, men kan også spille sammen

-  Jeg har snakket med Ole Damgaard om det. Han er angrebstræner, og vi kan sagtens se nogle konstellationer, hvor vi er inde på samme tid, sagde Stoklund.

De to spillere har tilsyneladende forskellige kompetencer. Stoklund skyder fantastisk, mens Nøragers er indehaver af rappe fødder.

- Nicolaj er blandt andet dygtig til at komme med sine hurtige bevægelser, fordi han har hurtige fødder og kan sætte sin modstander. Måske kan man sætte ham på venstre back og snyde en mand indad, så jeg kan bruge mit stående skud i midten, fordi Nicolaj laver et overtal. Det er noget af det, vi kigger på, sagde Stoklund.


Vi laver 38 mål, og der er endda stadig steder, hvor vi halter lidt.

Kristian Stoklund, FHK-spiller
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce