Annonce
Haderslev

Stop det vanvid, inden det er for sent

Annonce

Debat: Foranlediget af den artikel angående højhusbyggeriet, som kom i JV fra de tre arkitekter har jeg igen et par kommentarer.

Lørdag den 7. november var jeg på besøg hos Benny Bonde for at aflevere den underskriftsindsamling, som var lavet omkring projektet. Ved dette besøg fik jeg forelagt et stort billede svarende til det, der er i JV nu, det var udleveret til politikerne ved et nyligt afholdt seminar. På dette billede sås helt tydeligt, hvor skarpt skyggerne stod på de eksisterende ting på billedet såsom toiletvognen, fiskekutteren, vejeboden mm., mens skyggerne fra de nye bygninger kun fremgår lidt mørkere en solsiden. Jeg gjorde derfor Benny opmærksom på det nye forsøg fra investorerne/arkitekten på at manipulere med folks og politikernes syn på projektet, men det var efter Bennys mening uden betydning for projektet. Så er det, at man tænker, er det en enkelt eller to politikere, der får hele byrådet overbevist om at det er et superprojekt, for jeg har da stor tvivl om de, byrådsmedlemmerne, overhovedet har læst de indlæg og indsigelser, der er kommet i sagen.

Derudover er det meget betænkeligt, at byrådet føler sig hævet over alt, hvad der er kommet af kommentarer fra egnens arkitekter og andre med forstand på ariktektur. Stop dette vanvid, inden det er for sent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Danmark For abonnenter

Bulldozere og billigere færgebilletter året rundt: Sådan vil Venstre hjælpe landdistrikterne

Annonce