Annonce
Debat

Stop ekstremisme!

Annonce

Læserbrev: Noget, der er horribelt, er nationalsocialisme, fascisme og islamisme. Det burde alle være enig i.

Alle kræfter skal derfor sættes ind for at forsvare danske værdier som frihed, fred og demokratiets fælles værdier.

Det står Nye Borgerlige fortsat gerne i spidsen for.

Men når man fremfører sin mening i politik, må man forvente, at debatten kan bliver hård. Specielt når man som vi i Nye Borgerlige bekæmper disse uhyrlige totalitære ideologier som islamisme, facisme og nationalisme/nazisme.

Den historieløshed og disrespekt, der i visse tilfælde udvises over for jøder og øvrige europæere, der kæmpede, ofrede sig og tragisk mistede livet under nationalsocialismen/nazismen og fascismens totalitære uhyggelige styre, er mildest talt chokerende.

Demokrati og folkestyre er noget vi aldrig kan tage for givet, men noget vi skal kæmpe for 24/7.

Vi må aldrig acceptere de tåbelige på den yderste venstrefløj, der ikke vil forstå, at de går totalitære kræfters ærinde, når de for eksempel kalder os borgerlige, som kæmper for demokrati, retsstat, frihed og fred, for nazister eller fascister.

I respekt for demokrati og retsstaten samt millioner af mennesker, som har mistet livet på grund af uhyrlige totalitære kræfter, vil jeg indtrængende opfordre de, der føler sig stødt over dette opslag, læse op på historien.

Nationalsocialismen/nazismen, fascismen og islamismen står for totalitære tanker, der blandt andet opleves fra den ekstreme venstrefløj.

Denne venstrefløj står for det diametralt modsatte af det, som vi i Nye Borgerlige og et stigende antal danskere står for.

Vi skal sætte alle kræfter ind på at forsvare danske værdier frihed, fred og demokrati. Det vil vi i Nye Borgerlige fortsat kæmpe for. Mere menneske og mindre stat må der til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Danmark

Nogle er mere lige end andre

Danmark For abonnenter

Bulldozere og billigere færgebilletter året rundt: Sådan vil Venstre hjælpe landdistrikterne

Annonce