Annonce
Sønderborg

Stor cykelforretning går konkurs efter kort levetid

Bike-Snow4You på Elholm 23 i Sønderborg er gået konkurs. Arkivfoto: Timo Battefeld
Ejerne af Bike-Snow4You i Sønderborg har begæret virksomheden konkurs efter under et års levetid. Kurator har solgt varelagret til anden part, som holder ophørsudsalg.

Sønderborg: Det blev aldrig en succes med salg af cykler og skiudstyr på Elholm. Bike-Snow4You er gået konkurs.

- Resultatet har ikke været som forventet, siger advokat Palle Niss, der er kurator for konkursboet.

Det er ejerne selv, som torsdag i sidste uge begærede virksomheden konkurs. Den rammer fire fastansatte samt tre timelønnede. Kurator har endnu ikke det fulde overblik over, hvor mange udeståender firmaet efterlader.

For at skaffe penge til kreditorerne har kurator med firmaets pengeinstituts godkendelse solgt varelagret til anden part, som i øjeblikket holder ophørsudsalg på Elholm med store besparelser på både cykler og udstyr.

Den 600 kvadratmeter store butik åbnede omkring 1. juni 2018 som en del af Bekas Auto nye store bilhus. Chef og medejer var Kim Grønning, der var kendt fra ti år hos konkurrenten Fri BikeShop Sønderborg.

- En by som Sønderborg har plads til mere end en stor cykelbutik, så derfor så vi et stort potentiale og marked, lød det dengang fra Kim Grønning, der efter kort tid dog forlod firmaet igen.

Annonce

Resultatet har ikke været som forventet.

Palle Niss, advokat og kurator

Havde store ambitioner

Bike-Snow4You var ligesom navnet siger et sted, hvor man både kunne købe cykler og ski samt tilbehør til begge kategorier.

Hovedaktionær og direktør var Michael Christian Juhl fra Snow4You. Han har ikke ønsket at kommentere konkursen, men henviser til kuratoren.

Ejerkredsen talte også Beka Autos Allan Høeg Paulsen og Hans Tjørnelund, der blandt andet er kendt fra Outdoor Tours.

Oprindeligt var tanken at overtage varelagret fra Jønnes Cykler, der gik konkurs i starten af 2017, men det kunne ikke lade sig gøre. I stedet opstod muligheden med Beka Auto.

I løbet af de fire første åbningsdage solgte Bike-Snow4You 200 cykler, men forretningen blev også de første måneder ramt af en række fordyrende og forstyrrende indbrud, hvor udstyr for mange penge blev stjålet.

Målet var, at sælge omkring 1.000 årligt og på sigt endnu flere. På grund af firmaets korte levetid findes det ikke nogen regnskaber registreret hos Erhvervsstyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];