Annonce
Aabenraa

Stor eftersøgning gav ingen nye spor: Politiet beder borgere om hjælp med at finde forsvunden 31-årig

Syd- og Sønderjyllands Politi fik hjælp fra Beredskabsstyrelsen i både Sydjylland og Midtjylland ved onsdagens eftersøgning. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Onsdag eftermiddag ledte politi og redningsfolk med helikopter, hunde, dykkere og droner efter den 31-årige mand, der forsvandt i maj. Politiet efterlyser stadig hjælp fra borgere.


Artiklen er opdateret den 13. juni, hvor billedet af den savnede er fjernet, efter det er blevet bekræftet, at han er fundet død. Læs mere om det her.

Tinglev: Politiet og beredskabet var onsdag eftermiddag og aften talstærkt til stede i forbindelse med en større eftersøgning i området omkring Tinglev Mose. Målet var at finde noget, der kunne pege i retning af den 31-årige mand, der har været savnet siden den 21. maj.

Annonce

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Eftersøgningen foregik med betjente, hunde, helikopter, overfladedykkere og droner, og den var centreret omkring Tinglev Mose. Beredskabsstyrelsens operative chef, Lars Høg Schou, skrev på Twitter, at Beredskabsstyrelsen assisterede politiet med blandt andet 16 redningsfolk.


Hvis nogen kan hjælpe os med, hvor vi skal tage ud at kigge, vil vi meget gerne høre fra dem.

Karsten Høy, vagtchef Syd- og Sønderjyllands Politi


At eftersøgningen efter den forsvundne 31-årige rykkede til Tinglev Mose, skyldtes ikke, at politiet havde fået nogen konkret anmeldelse, der pegede i retning af området.

- Der er forskellige, vi har afhørt, der har sagt, at det kunne være et sted omkring Tinglev Mose, vi skulle lede, men ikke noget konkret, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Karsten Høy.

Der har ikke været noget nyt om den savnedes færden længe. Den eneste konkrete henvendelse, politiet har fået, var, at nogen muligvis havde set den savnede ved Circle K i Aabenraa den 24. maj. Onsdagens eftersøgning var derfor blot et forsøg på at finde spor efter ham i det noget ufremkommelige område ved mosen. Det lykkedes dog ikke.

På Twitter skrev politikredsen onsdag aften, at den store eftersøgning ikke gav dog nogen nye spor.

Giver ikke op

Vagtchef Karsten Høy understreger dog, at politiet ikke har opgivet at finde ham i live. Politiet vil derfor meget gerne høre fra personer, der enten kender noget til den savnedes færden, eller måske ved, hvor han kunne opholde sig.

- Hvis nogen kan hjælpe os med, hvor vi skal tage ud at kigge, vil vi meget gerne høre fra dem, siger vagtchefen.

Politiet har tidligere arbejdet med en formodning om, at den savnede kunne være taget til Aabenraa.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Beskrivelse af den savnede

  • 160 centimeter høj
  • Spinkel af bygning
  • Mellemlangt, lyst hår
  • Rødlige skægstubbe
  • Ingen tænder
  • Påklædning er ukendt, men går som regel i løstsiddende tøj
Annonce

Ikke set siden besøg hos kammerat

Den 31-årige har været savnet, siden han fredag den 21. maj havde været på besøg hos en kammerat i Tinglev. Her skulle han ifølge en vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi have været ked af det uden dog at være depressiv.

Politiet har tidligere oplyst, at den savnede er afhængig af medicin, som han havde efterladt.

- Han (navnet er fjernet, red.) er diabetespatient, og han har ikke sin medicin med. Det holder man ikke til ret længe, så det bekymrer os også, sagde Nikolaj Hølmkjær, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til JydskeVestkysten den 27. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Endelig liv i posthuset igen: Brødre er klar med ny restaurant

Annonce