Annonce
Sønderborg

Stor feriehusudlejer rykker kontor til Sønderborg

Der bliver igen gravet i Porten tæt ved motorvejen og Alssundbroen. Foto: Timo Battefeld
Sol og Strand flytter før sommerferien ind i splinterny bygning på Porten. Mere byggeri kan være på vej i erhvervsområdet ved Sønderborg.

Sønderborg: Gravearbejdet er indledt og går alt efter planen, kan Sol og Strand Feriehusudlejning Als primo juni flytte ind i en splinterny bygning på Porten i Sønderborg.

- Vi får en langt mere synlig placering og mere optimale rammer med adskillige parkeringspladser lige uden for døren. Endvidere giver det vores stab af servicemedarbejdere og kompetente serviceteknikere, der blandt andet servicerer sommerhusene med hensyn til spa, pool og tekniske installationer, langt bedre arbejdsrammer, siger Henrik Høi, der er leder af kontoret, som i dag ligger i Augustenborg.

Sol og Strand Feriehusudlejning er familieejet og udlejer mere end 5.800 private sommerhuse i hele Danmark. Den har i alt 22 lokalkontorer.

Det er SIB Byggeri A/S, der er bygherre på projektet. Direktør Hans Christian Jensen glæder sig over, at Sol og Strand har besluttet at rykke sit kontor til Sønderborg.

- Det er et meget attraktivt område, og Sol og Strand får en optimal beliggenhed her på Porten, hvor der dagligt passerer mere end 28.000 biler. Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Sol og Strand, siger Hans Christian Jensen.

SIB Byggeri A/S i Sønderborg erhvervede sig jorden i 2012. Siden har først Novasol Dansommer, Saab Danmark og senest et stort dyrehospital etableret sig i området.

Annonce

Mere byggeri på vej

Udover Sol og Strand er også andre aktører på vej i området, oplyser SIB-direktør Hans Christian Jensen.

-Pt arbejder vi på at få etableret en dagligvarebutik på Porten, og det vil helt uundgåeligt blive en fordel for feriegæsterne, som kan handle ind samtidig med, at de afhenter deres nøgle til sommerhuset. Desuden er vi undervejs med yderligere to projekter, som jeg dog ikke vil gå i detaljer med på nuværende tidspunkt, siger han.

Sol og Strands nye servicekontor bliver på 300 kvadratmeter. Kontoret med fem fastansatte varetager i dag servicering og udlejning af pt omkring 320 sommerhuse.


Pt arbejder vi på at få etableret en dagligvarebutik på Porten, og det vil helt uundgåeligt blive en fordel for feriegæsterne, som kan handle ind samtidig med, at de afhenter deres nøgle til sommerhuset.

Han Christian Jensen, direktør


Desuden er der tilknyttet 15-20 servicemedarbejdere, som varetager tilsyn og rengøring udenfor sæsonen. Et tal der stiger til 35-40 i den absolutte højsæson.

- Vi har oplevet en vækst i antallet af huse, der kommer til udlejning, og det stiller selvsagt krav om flere kvadratmeter både til at tage imod gæster og til lagerkapacitet. Derfor glæder jeg mig til, at vi får mere plads til at tage hånd om vores gæster og vores husejere, siger Henrik Høi.

Sol og Strands nuværende domicil i Augustenborg er i øvrigt sat til salg, og ifølge Henrik Høi har der været flere interesserede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce