Annonce
Sønderborg

Stor interesse for Det Blå Gymnasium

Flere end 450 unge og deres familier besøgte mandag aften Det Blå Gymnasium til åbent hus. PR-foto
Annonce

Sønderborg: Flere end 450 unge og deres familier besøgte mandag aften Det Blå Gymnasium for at blive klogere på, hvilken ungdomsuddannelse de skal vælge. Efter en fælles velkomst, blev gæsterne vist rundt af skolens elever og underviserne havde oplæg om de nye fag blandt andet økonomi, psykologi, erhvervsret og innovation, lyder det i en pressemeddelelse fra gymnasiet.

Rektor Dorthe Milling Stjernholm var meget tilfreds med arrangementet:

- Vi er taknemmelige for, at så mange valgte at besøge os. Vores elever, som viste gæsterne rundt på skolen, gjorde det rigtig godt, så da aftenen var slut, var der mange, som gav udtryk for, at de var blevet bekræftet i deres valg om at søge ind hos os.

Elevrådsformand Camilla Feike-Friis var træt, men også glad efter en lang aften, hvor hun fortalte om det sociale liv på skolen og de aktiviteter, som eleverne kan engagere sig i, blandt andet elevråd, fredagsbar, sociale medier og verdensmål.

- Jeg og alle de andre elever er glade for at få mulighed for at vise skolen frem og fortælle om vores hverdag. Vi håber, at mange andre får lige så meget glæde af at gå her som os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

Annonce