Annonce
Sønderborg

Stor interesse for Det Blå Gymnasium

Flere end 450 unge og deres familier besøgte mandag aften Det Blå Gymnasium til åbent hus. PR-foto

Sønderborg: Flere end 450 unge og deres familier besøgte mandag aften Det Blå Gymnasium for at blive klogere på, hvilken ungdomsuddannelse de skal vælge. Efter en fælles velkomst, blev gæsterne vist rundt af skolens elever og underviserne havde oplæg om de nye fag blandt andet økonomi, psykologi, erhvervsret og innovation, lyder det i en pressemeddelelse fra gymnasiet.

Rektor Dorthe Milling Stjernholm var meget tilfreds med arrangementet:

- Vi er taknemmelige for, at så mange valgte at besøge os. Vores elever, som viste gæsterne rundt på skolen, gjorde det rigtig godt, så da aftenen var slut, var der mange, som gav udtryk for, at de var blevet bekræftet i deres valg om at søge ind hos os.

Elevrådsformand Camilla Feike-Friis var træt, men også glad efter en lang aften, hvor hun fortalte om det sociale liv på skolen og de aktiviteter, som eleverne kan engagere sig i, blandt andet elevråd, fredagsbar, sociale medier og verdensmål.

- Jeg og alle de andre elever er glade for at få mulighed for at vise skolen frem og fortælle om vores hverdag. Vi håber, at mange andre får lige så meget glæde af at gå her som os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

112

Lastbil ramt af bom i overkørsel i Ribe

Annonce