Annonce
Sydjylland

Stor interesse for Molly: Indehaver af dyreinternat fik sms'er om natten

Indtil Molly får en ny familie, tager Gitte Visbech sig af hende på dyreinternatet ved Kolding. Foto: Hans Jørgen Riis

Hunden Molly løb hjemmefra og klarede sig selv i ti måneder. Nu søger hun et nyt hjem, og det er der mange, der vil give hende.

Kolding: - Dyreværnet ved Søndergård Hunde- og Kattepension, det er Gitte. Hvis din henvendelse drejer sig om lille Molly, må jeg henvise dig til, som der står i hendes adoption, telefontiden på mandag mellem 9.30 og 12. Tak, og god weekend. Biiip!

Sådan lyder Gitte Visbechs telefonsvarerbesked, efter hun er blevet kimet ned af folk, som gerne vil tage den familieløse hund, Molly, til sig.

- Der er stor interesse for lille Molly. Der har allerede været mange henvendelser, men jeg tror, at der sidder mindst lige så mange - hvis ikke dobbelt så mange - derude, der er parate til at adoptere hende. Men de ved godt, at vi først har åbent på mandag, siger Gitte Visbech, indehaver af Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding.

Molly forsvandt fra sin tidligere ejer tilbage i marts 2018, og først ti måneder senere blev hun fundet og indfanget. Nu søger hun et nyt hjem.

- Jeg tror, at Mollys historie går dybt ind i folks hjerter, og mange derfor tænker, at de må redde hende, siger Gitte Visbech, der kalder Molly en lille, yndig prinsessehund.

Indtil klokken 01.40 natten til lørdag tikkede der sms'er ind fra folk, som gerne ville i kontakt med Gitte Visbech på grund af den dansk svenske gårdhunds-blanding. I løbet af lørdagen er henvendelserne fortsat.

Molly

Molly blev født den 1. juni 2016. Hun er en dansk svensk gårdhund-blanding.I marts 2018 blev Molly formidlet ud til sin nye ejer, men efter få timer løb hun væk.

Først ti måneder senere - i januar 2019 - blev Molly fundet og indfanget ved Horsens.

Molly er hos Gitte Visbech, der ejer dyrepensionatet Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding, indtil hun kan få en ny familie.

Dyreinternatet fungerer som en lokalafdeling for Dyreværnet.

Fra mandag den 28. januar kan man kontakte Gitte Visbech i telefontiden mellem klokken 9.30 - 12.00, hvis man er interesseret i at blive Mollys nye familie.

Man kan læse mere om Molly her: https://dyrevaernet.dk/

Molly blev fundet ved DSV's holdeplads i Horsens fredag den 18. januar. Molly havde filtret, beskidt pels og var skræmt, da den frivillige forening Hundefælden fik fanget hende.Foto: Hans Jørgen Riis

Den helt rigtige familie

Gitte Visbech vil gerne finde en familie, der har ro og tid til Molly.

- Det må gerne være en familie med større børn, men det skal være nogen, der er vant til at have hund. Det kunne også være et par, for eksempel aktive pensionister, som ikke er alt for højt oppe i årene, siger hun.

Selvom der har været mange henvendelser, vil Gitte Visbech kun have omkring fem - ti familier ud og hilse på Molly.

- Vi skal ikke have 100 familier herud og besøge hende, for så bliver både vi og Molly forvirrede. Der er ingen grund til, at mange kommer og bliver kede af det, fordi de måske ikke bliver valgt, siger hun.

Gitte Visbech inviterer familier ud på besøg på baggrund af et telefoninterview, og hun er ikke i tvivl om, at Mollys nye hjem findes - også selvom hun først besvarer opkald, mails og sms'er fra interesserede i telefontiden mandag.

- Det er helt sikkert, at vi finder den perfekte familie til Molly, siger hun.

Henvendelserne på Molly har hovedsageligt været folk fra Jylland. Men hvor i landet Molly får hjemme er underordnet, mener Gitte Visbech.Foto: Hans Jørgen Riis
Gitte Visbech fortæller, at Molly lukker sig mere og mere op for Gitte og personalet på hundepensionen og gerne vil være tæt på dem. Foto: Hans Jørgen Riis
På mandag kan man ringe til Gitte Visbech på telefon +45 28919597 mellem klokken 09.30 - 12.00, hvis man har en henvendelse i forbindelse med Molly. Indtil på mandag tager Gitte Visbech sig ikke af henvendelser.Foto: Hans Jørgen Riis
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Biancas ’Bøvleøre’ skrev altid en godmorgen-besked: Den sidste sendte den 36-årige far til to, få minutter før han døde

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Enlig mor søger julehjælp, og det skammer hun sig ikke over: Bare drengene kommer godt i vej

Esbjerg For abonnenter

Legendarisk værtshus til salg: - Folk vil blive triste, men måske skal det være guldsmed eller bolig

EfB

Dagens målmandshelt havde ondt af sine holdkammerater: Men jeg er klar til at stå igen, hvis træneren vil have det

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Eksperter giver kras kritik af Meta: 'Det er på tide at regulere dem'

Sydjylland For abonnenter

Gittas søn blev indlagt over ti gange på en måned på uroplaget sygehus: - Jeg græd i afmagt, hver gang han blev sendt hjem uden at blive undersøgt ordentligt

Sydjylland

Elsker du at gå - og vil du til Spanien i en god sags tjeneste? Nu kan du gå Caminoen for børn, der har det svært

Erhverv For abonnenter

150 håndværkere er i sving: Se billederne fra Viking Links gigantiske byggeri i Revsing

De første børn under 12 år har fået vaccinestik mod corona

Haderslev

Lokale fjernvarme-tilhængere slog til: Og så kom Marstrup også på kortet

Sydjylland For abonnenter

Sønderjysk kommune brugte millioner på ældreboliger, som ingen ville bo i: Nu skal 34-årige Jessie give de ældre lyst til at bo på landet

Vejen

Julefrokost i Medius med ny restriktion: Bierpong strengt forbudt

Annonce