Annonce
Kolding

Stor legetøjskæde kommer til Kolding

Søskendeparret Christian og Charlotte Vejby står bag legetøjskæden Kids Coolshop. Til foråret åbner de butik i Kolding Storcenter. PR-foto
Lige inden påske åbner legetøjskæden Kids Coolshop sin forretning nummer 21. Den får adresse i Kolding Storcenter og kommer til at råde over 500 kvadratmeter.
Annonce

Kolding: Til foråret får Kolding Storcenter igen en stor legetøjsbutik. Det sker, når kæden Kids Coolshop rykker ind som nabo til børnetøjsbutikken Name it.

Bag butikken står søskendeparret Charlotte og Christian Vejby fra Frederikshavn. De startede Kids Coolshop-kæden i 2017 som et samarbejde med den kendte webshop Coolshop.dk. Siden er det gået stærkt, og når butikken i Kolding åbner torsdag 25. marts, bliver det forretning nummer 21.

- Vi slår fire lejemål sammen til et stort på 500 kvadratmeter. Det er i gang lige nu, fortæller Christian Vejby, der sammen med sin søster kommer til at eje butikken i Kolding.

- Vi er den nye legetøjskæde i Danmark, og vi samarbejder med Coolshop om indkøb og online-delen. Vi slår os op på at have det bredeste udvalg af legetøj, og samtidig har vi samlet de medarbejdere, som har været i legetøjsbranchen i flest år. Og de er selv med til at bestemme, hvad de vil have i deres butik, forklarer Christian Vejby.

Han glæder sig til at åbne forretningen i Kolding Storcenter.

- Kolding er vel Jyllands bedste indkøbscenter, så der er grobund for at tiltrække mange mennesker. Og vi har ikke nogen butik i nærheden, så vi vil gerne ind i området.

Sådan så det ud, da Kids Coolshop åbnede i indkøbscentret Borgen i Sønderborg i efteråret. Arkivfoto. Henrik Rath
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce