Annonce
Sport

Stor lettelse: Endelig grønt lys til Line Jørgensen

Line Jørgensen er nu spilleberettiget. Det er god timing for Team Esbjerg, der spiller pokalkamp onsdag og indleder ligaen om en uge med en udekamp mod mestrene fra København Håndbold. Foto: Mads Dalegaard/Scanpix Ritzau

Team Esbjerg har efter måneders tovtrækkeri med rumænske CSM Bucuresti endelig modtaget den erfarne bagspillers spillercertifikat.

Det har fyldt meget. Det har fyldt rigtig meget.

Og derfor var der også masser af glæde i stemmen hos Line Jørgensen, da føljetonen om hendes spillercertifikat var endt lykkeligt.

CSM Bucuresti har omsider sendt landsholdsbackens spillercertifikat til Team Esbjerg, og dermed er hun altså langt om længe spilleberettiget.

- Jeg er meget lettet. Det kan jeg virkelig mærke, så jeg tror egentlig, at den her sag har fyldt mere, end jeg måske lige har gået rundt og troet.

- Jeg har da været derude, hvor jeg har haft tanker om, at jeg måske skulle tilbage til Rumænien og spille, fortæller Line Jørgensen.

Tvisten handler meget kort fortalt om, at Line Jørgensen i det tidligere forår gjorde brug af en klausul i hendes kontrakt. Hun ville hjem til Danmark et år før tid, men det mente Bucuresti ikke var i orden, da de mente, at begge parter skulle være enige om at afbryde samarbejdet.

Det er der så blevet bokset frem og tilbage om lige siden.

- Heldigvis har Håndboldspillerforeningen og også Team Esbjerg været meget aktive, og det er jeg utrolig glad for. Det viser bare, at jeg er kommet til en klub med masser af format, mener Line Jørgensen, der dermed lige akkurat er nået at blive spilleberettiget til onsdagens pokalkamp mod Hadsten fra 1. division.

- Jeg har da tænkt, at det ville trække ud i evigheder, og at jeg måske ville misse nogle ligakampe for Team Esbjerg. Det gjorde det heldigvis ikke.

Annonce

Vi havde aftalt, at flasken med champagnen skulle åbnes, når Team Esbjerg fik mit spillercertifikat.

Line Jørgensen

Optakt

Håndbold, pokalturneringen 1/8-finaleOnsdag 19.45: Hadsten (1. div) - Team Esbjerg

Truppen

Marit Røsberg Jacobsen har lidt problemer med ryggen og sidder udenfor.

JV tipper: 18-32

Line Jørgensen og hendes kæreste fejrede den gode nyhed med et enkelt glas champagne.

- Den købte vi på vores sommerferie, og vi havde aftalt, at flasken med champagnen skulle åbnes, når Team Esbjerg fik mit spillercertifikat.

Også cheftræner Jesper Jensen er glad for nyheden.

- Jeg har da også tænkt det værste. Det må jeg indrømme. Line har gjort alt til perfektion hos os indtil videre, men selvfølgelig har sagen da fyldt en del.

- Nu er det løst, og det er bare fantastisk.

Sagen har også fyldt meget for bestyrelsesformand Bjarne Pedersen.

- Vi vil gerne have Line til at spille for Team Esbjerg, og hun stod i en svær situation, hvor hun risikerede ikke at kunne spille i flere måneder, mens sagen kørte. Derfor har vi valgt at gå ind i den her sag, siger han til TV2 Sport.

28-årige Line Jørgensen spillede tre sæsoner i CSM Bucuresti, hvor hun blandt andet var med til at vinde Champions League. Hun står noteret for 149 A-landskampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Sønderborg

Minigraver kørte ind i bil

Kolding

Næsten dobbelt så mange uheld på motorvejen ved Kolding: Der er ikke plads til flere biler

Esbjerg

Partifæller i sammenstød over balloner: Nogle er mere forbudte end andre

Annonce