Annonce
Team Esbjerg

Stor målvogterpræstation: Vi viste fighterhjerte og professionalisme

Rikke Poulsen stod en rigtig fin kamp i Team Esbjerg-målet, da polske Lubin blev besejret med 28-22. 33-årige Poulsen blev kåret til kampens bedste spiller. Foto: Sportxpress/ Ritzan Scanpix
Rikke Poulsen stod en flot kamp, da Team Esbjerg sejrede i Champions League. Den rutinerede målvogter uddelte særligt store roser til én af holdkammeraterne.

TEAM ESBJERG: Det kunne have været Sonja Frey.

Det kunne også have været Sanna Solberg eller måske Vilde Mortensen Ingstad, men valget som kampens spiller fuldt fortjent på Team Esbjerg-målvogter Rikke Poulsen.

Hun holdt højt niveau gennem hele kampen, hvilket betød, at kollega Rikke Marie Granlund kun var inde ved et enkelt straffekast.

Rikke Poulsen var naturligvis et stort smil efter sejren, men det var en kamp, hvor hun og holdkammeraterne måtte hele følelsesregistret igennem.

- Første halvleg var ikke god. Vi spillede for langsomt og lavede for mange store individuelle fejl - og i forsvaret fik vi heller ikke flyttet fødderne hurtigt nok, mente hun.

- Det foregik for meget på deres præmisser. Vi får også nogle udvisninger, og det gør de selvfølgelig heller ikke nemmere.

Holdet fik en berettiget røffel af cheftræner Jesper Jensen, da der var fløjtet til pause med en føring på 15-12 til Perla Lublin.

- Jeg hørte ikke så meget af det. Jeg var hurtigt ude på banen igen for at finde ud af, hvad min taktik skulle være, hvis kampen skulle forløbe på samme måde i anden halvleg.

Det blev så ikke tilfældet.

- I anden halvleg var der meget mere fart over os. Vi går meget mere direkte mod mål, og det gør, at vi kommer til meget bedre chancer.

Lublin scorede bare syv mål i kampens sidste halvdel.

- Vi får dem afvist noget bedre, og vi bliver nede på fløjene. Vi får løbet noget mere med dem, og jeg tror, at de blev lidt trætte. Vi bakker hinanden meget bedre op, og det gør også, at det hele ikke kommer til at se så voldsomt ud. Vi er smartere.

Rikke Poulsen havde stor ros til holdkammerat Line Jørgensen.

- Hun laver nogle mega gode mål. Hun bliver bragt i en masse gode situationer, og hun kommer op på første skridt. Vi fik virkelig udnyttet hendes potentiale - og det var en fornøjelse. Hun er uhyggelig, når hun kommer med høj fart.

- Vi får tingene rettet til. Det gjorde forskellen. Det er utrolig dejligt, at vi får vist, at vi virkelig er i stand til at steppe op. Jeg synes vi på det seneste har haft en del kampe, hvor vi har haft mere i os. Det har været lidt uforløst, men nu fik vi vist noget fighterhjerte og noget professionalisme.

Og nu skal Rostov-Don ikke føle sig alt for sikre på lørdag i Blue Water Dokken, eller hvordan?

- I den kamp bliver det super vigtigt, at vi har et angrebsspil, hvor vi sætter hinanden i gode situationer. I den kamp må vi bare ikke give noget væk.

Men først venter der en ligakamp på onsdag i Viborg. Det er Rikke Poulsen tidligere klub.

- Ja, jeg er klar. Jeg er helt klar, sagde hun med et stort grin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce