Annonce
Aabenraa

Stor restaurant på vej i det sønderjyske

Den tidligere Kiwi-bygning i Aabenraa er lige nu ved at blive gjort klar. Foto: Henrik Dürr
En stor, ny buffet-restaurant i det nordvestlige Aabenraa er ved at gøre sig klar.
Annonce

Aabenraa: Malere er lige nu i fuld sving med at gøre den tidligere Kiwi-bygning på Petersborg i Aabenraa præsentabel. Bygningen har stået tom i flere år, men nu er den blevet udlejet, og det er en ny restaurant, der åbner.

På en seddel på døren står der "Konge Buffet", og ifølge JydskeVestkystens oplysninger er det en stor kinesisk buffet-restaurant, der snart slår dørene op.

Af det offentlige virksomshedsregister, CVR, fremgår det, at der den 11. marts i år blev oprettet et selskab ved navn Konge Buffet Aabenraa ApS, og selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed.

Direktøren hedder Zongqiu Cao, men trods gentagne forsøg er det ikke lykkedes at få fat i Zongqiu Cao for at få at vide, om han kan fortælle lidt mere om restauranten og om, hvornår den åbner.

I Viborg findes der allerede en restaurant Konge Buffet. Den åbnede i september 2013 i Viborg Storcenter, men den har ifølge indehaveren ikke noget med den nye restaurant i Aabenraa at gøre.

Det er virksomheden Actus i Aarhus, der har stået for udlejningen af bygningen på Petersborg ved Løgumklostervej i Aabenraa, og her oplyser man, at bygningen er udlejet på ubestemt tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

22-årig var blevet afhængig af at true småpiger til sex-optagelser: Jeg er glad for, jeg blev anholdt

Esbjerg

Redderne fra Ribe er fundet: Familien til tysk turist siger tak efter hjælp ved voldsomt hjertestop

Annonce