Annonce
Sønderborg

Stor rockkoncert var med i Anna's praktikforløb

Anna Liv Larsen har netop afsluttet sin uddannelse til serviceøkonom. Foto: Elsebeth Spangsberg
Den 30-årige Anna Liv Larsen fra Høruphav læste til serviceøkonom og var i sin praktik-periode med til at arrangere Bon Jovi-koncerten på Kær Vestermark.
Annonce

Hun var i praktik hos Kultur i Syd, hvor hun var med til at planlægge og gennemføre Danmarks største rockkoncert i 2019 med Bon Jovi og Def Leppard for 25.000 tilskuere

Sønderborg: Det er ikke alle forundt at være i praktik, når Kær Vestermark er omdannet til Danmarks største rockkoncert i 2019 med Bon Jovi og Def Leppard på scenen og 25.000 tilskuere i koncert-området.

Det skete for den 30-årige Anna Liv Larsen fra Høruphav  i forbindelse med sit praktikforløb på serviceøkonom-uddannelsen på EASV (Erhvervsakademi Sydvest) i Sønderborg. Hun kom med en baggrund som tjener i hotel-og restaurationsbranchen, hvor hun i en periode arbejdede på Comwell Sønderborg - nu Sønderborg Strand Hotel.

Annonce

Praktikplads hos Kultur i Syd

Hun fik muligheden med en praktikplads hos Kultur i Syd, som arbejder for at udbrede kendskabet til og forståelsen for kunst, musik og anden form for kultur i Syd- og Sønderjylland.

Anna Liv Larsen begyndte hos Kultur i Syd fire måneder før hendes praktikforløb officielt startede. Et par timer om ugen mødte hun ind og deltog i forberedelserne til rockkoncerten med Bon Jovi og Def Leppard. Her havde hun blandt andet ansvaret for at skabe ekstra opmærksomhed om koncerten på de sociale medier og varetage kommunikationen med koncerttilskuerne og Bon Jovi's store team.

Hun var med til at planlægge og gennemføre Bon Jovi-koncerten. Foto: Elsebeth Spangsberg

- Selve koncertdagen var det fedeste! Det var stort! Der var en helt speciel stemning og en kæmpe forventningsglæde over alt det, man har arbejdet på, bliver en realitet, siger Anna Liv Larsen og tilføjer, at gæsterne valfartede til fra alle verdens hjørner, og sammen skabte de frivillige og gæsterne en uforglemmelig og dejlig oplevelse - det er dét, det hele handler om.


Selve koncertdagen var det fedeste! Det var stort! Der var en helt speciel stemning og en kæmpe forventningsglæde over alt det, man har arbejdet på, bliver en realitet.

Anna Liv Larsen


Anna Liv Larsen fik efterfølgende studiejob hos Kultur i Syd, mens hun afsluttede serviceøkonom-uddannelsen. Hvad fremtiden efter studietiden skal byde på, er hun ikke helt sikker på endnu.

Annonce

Skabe eget job

- Jeg har ikke lagt mig fast på en gren, og det er dét, jeg elsker ved serviceøkonom-uddannelsen. Den er så bred og kan bruges inden for så mange områder. Jeg kan selv skabe mit job, alt efter hvad jeg interesser mig for, fortæller hun.

Anna Liv Larsen understreger også, at hun i løbet af sit praktikforløb blev endnu skarpere på, at det vigtige for hende er mennesket og skabe gode oplevelser for mennesker, uanset om det er i koncert-regi eller inden for hotel- og restauration.

- Kontakten til mennesker og de oplevelser vi skabet sammen er det, der driver mig, betoner Anna Liv Larsen.

Serviceøkonom-uddannelsen

Uddannelsen til serviceøkonom på EASV klæder personen på til at udvikle, planlægge og udføre serviceydelser og events i virksomheder, der beskæftiger sig med service og oplevelser inden for evnet, turisme eller hotel- og restaurationsbranchen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce