Annonce
Team Esbjerg

Stor skuffelse i Team Esbjerg-lejren: Urutineret indsats

Sandra Toft og Team Esbjerg gik ned med flaget i den anden og afgørende EHF Cup-finale mod ungarske Siófok, der vandt kampen med 26-21. Foto: FERENC ISZA/Ritzau Scanpix
Reaktioner fra Sandra Toft og cheftræner Jesper Jensen efter nederlaget på 26-21 til ungarske Siófok i finalen i EHF Cuppen.

TEAM ESBJERG - EHF CUP FINALE: Det gik på ingen måde, som Team Esbjerg havde håbet lørdag aften i ungarske Siófok.

Team Esbjerg var ikke i nærheden af sejren og måtte til sidst gå fra banen med et nederlag på 26-21.

Og skuffelsen var naturligvis stor efter nederlaget.

- Vi taber til et bedre hold. De var kyniske, og de spillede godt. Vi var lige det modsatte, konstaterede en trist Sandra Toft efter nederlaget.

- Jeg ved ikke, om det var nerver. De spiller i hvert fald klart bedre end vi gør i dag. Så det er selvfølgelig en stor skuffelse, men det er fortjent nok, at Siófik vinder. Vi taber med fem mål, og vi er ikke i nærheden af det. Vi kan tale nok så meget om dommerne. Det er klart, at det har en indflydelse, men det vidste vi jo på forhånd.

Cheftræner Jesper Jensen kaldte indsatsen urutineret.

- Vi brænder for meget, og vi smider for mange bolde væk. Vores angrebsspil var generelt bedre end i den første kamp, men de er bedre til at komme nogenlunde helskindet af deres dårlige perioder, end vi har været i de her to finaler.

- Set i bakspejlet skulle vi have skabt et bedre udgangspunkt hjemme i Blue Water Dokken i den første finale (21-21, red.), så vi er rigtig skuffede over os selv. Det er i orden, at de vinder. De spillede på et mere internationalt niveau, end vi formåede, erkendte Jesper Jensen.

Men skuffelsen skal hurtigt ud af systemet igen. På lørdag skal der spilles DM-finalen på eget halgulv mod Herning-Ikast.

- Vi har ikke tabt ret meget i 2019, men vi skal nok rejse os. Men der skal være plads til at være skuffet, når man lige har tabt en finale. Vi glæder os rigtig meget til at skulle spille om DM-guld, sagde Sdra Toft.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Annonce