Annonce
Speedway

Stor speedwayprofil forlænger sin aftale: Klubben har behandlet mig fantastisk

Mikkel Bech fortsætter som B-kører på ligaholdet i Region Varde Elitesport i den kommende sæson. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Flere klubber har gjort tilnærmelser, men Mikkel Bech stortrives i Region Varde og derfor er han også i klubben i den kommende sæson. Han mener, det var flovt, at han og holdkammeraterne i år missede superfinalen.
Annonce

REGION VARDE: - Tilbage i 2017 var der ikke ret mange, der troede på mig, men det gjorde Region Varde. De har vist mig tillid hele vejen igennem og spillet med åbne kort. Den slags sætter jeg pris på.

Og derfor er Mikkel Bech, der er en af ligaens allerstærkeste B-kørere, også i Region Varde i den kommende sæson.

- Jeg har da været lidt i kontakt med andre klubber, men jeg har lige fra starten gjort det klart, at jeg allerhelst ville fortsætte i Region Varde. Klubben har været god mod mig, så jeg er meget glad for, at vi nu har lavet en aftale for 2020-sæsonen, siger 25-årige Mikkel Bech, der har en idé om, at han til næste år skal ud at køre mange flere løb end i år.

- Mit fokus er på ligaerne, hvor jeg skal forsøge at stabilisere mit niveau, og så var 2019 også bare et år, hvor jeg var en del skadet, og den slags rammer en speedwaykører på pengepungen.

Udover at køre for Region Varde har Bech lavet aftale med polske Gdansk, og så forhandler han lige nu med tre engelske klubber.

- Jeg har ikke kørt i den engelske liga i en årrække, men man får en masse løb derovre, og det er det, jeg trænger til. Til gengæld bliver Sverige ikke aktuelt for mit vedkommende. Det er alt for usikkert deroppe, da man aldrig ved, om man er på hold eller ej.

Mikkel Bech mener, det var decideret flovt, at Region Varde som forsvarende mester missede en plads i superfinalen i denne sæson.

- Selvfølgelig skulle vi have været en del af det. Vi havde potentialet til det, men vi smed det væk i de sidste matcher, og det er bare utilgiveligt. Derfor er jeg voldsomt opsat på, at vi skal ud at gøre det meget bedre i næste sæson.

Annonce

Uhyre dygtig

Region Varde-holdleder Steven Andersen er svært tilfreds med, at Mikkel Bech også er at finde i ryttergården på Varde Motor Arena i Outrup i fremtiden.

- Jeg er meget glad for at have Mikkel på holdet. Jeg vil sige, at vi har et exceptionelt godt samarbejde med ham. Han giver noget til både holdet og klubben. Mikkel er altid 100 procent engageret, og så er han en uhyre dygtig speedwaykører.

Og holdlederen tror på, at Mikkel Bech kan drive det vidt.

- Han har fundet sig selv. Han er blevet voksen, og nu tager han de rigtige beslutninger. Mit bud er, at han har en fair chance for at blive grandprix-kører på et tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce