Annonce
Esbjerg

Stor tøjkæde lukker butik i Ribe

Tøjkæden Zizzi, der har 40 butikker fordelt over hele Danmark, lukker butikken i Ribes gågade. Foto: Kåre Welinder
I september lukker tøjkæden Zizzi deres butik i Ribes gågade som en af ialt seks butikker over hele Danmark.
Annonce

Ribe: "Kære Zizzi kunde. Vi er kede af at fortælle, at vi desværre lukker Zizzi Ribe d. 19. 9. 2020."

Sådan lyder et opslag på Zizzi Ribes facebookside, og butikken i Ribe er dermed en af seks butikker, der lukker over hele Danmark blandt kædens i alt 40 butikker.

Butikken i Ribes gågade har påbegyndt ophørsudsalget, og ifølge JydskeVestkystens oplysninger begyndte man på grund af coronakrisen allerede før sommerferien at se på, hvilke butikker, der klarede sig bedst over hele Danmark, og samtidig melde ud, hvilke der skulle lukke.

Også Zizzi i Varde i lukker i september, og her forklarede Retail Director i Ball Group, der står bag Zizzi, Gunn Inger Hansen, at man på grund af Covid-19 har brugt tiden på at kigge ind i, hvilke butikker, der klarer sig bedst i fremtiden med hensyn til både lokation og omsætning.

Kede af det

Personalet i butikken i Ribe ønsker ikke at udtale sig om lukningen, men adm. direktør i Ball Group, Kuno Kildetoft, forklarer, at butikken i Ribe er en af dem, man har forsøgt at udvikle på, fordi den har balanceret omkring et nul, men at man nu har valgt at sige stop.

- Vi har flere større butikker omkring Ribe, men dette sker som en konsekvens af coronakrisen, og hvad der følger med den. Vi synes selv, at det er få butikker, vi lukker i forhold til, at vi har omkring 100 butikker, men vi er selvfølgelig kede at, at vi må lukke butikker, heriblandt den i Ribe, siger Kuno Kildetoft.

I alt lukker Zizzi seks butikker, men Kuno Kildetoft ønsker ikke at oplyse, hvilke der lukker ud over Ribe og Varde. Han forklarer, at det er meldt ud internt, og at man har opsagt lejemålet i Ribe, og at man fraflytter når dette udløber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce