Annonce
Debat

Stor tak til corona-afsnittet på Åbenrå Sygehus

Annonce

Læserbrev: Jeg har netop været indlagt 11 dage hen over nytåret. Og min oplevelse står i skarp kontrast til de ”afsløringer”, JV har bragt de sidste par måneder.

I de 11 dage, lige fra modtagelse til udskrivning, har jeg kun mødt professionelle, imødekommende og engagerede medarbejdere. Herfra skal der lyde en stor og varm tak til hele plejepersonalet, læger og andet godtfolk, der har været omkring mig.

I har alle været med til at gøre det til en positiv oplevelse at være hos jer, selvom det ikke er specielt morsomt at gennemgå sådan et coronaforløb.

Hele vejen har jeg følt mig tryg og mødt personale der uden at kny tog deres tørn, for at jeg kunne komme på højkant igen.

Ved at spørge ind til dem, var jeg ikke i tvivl om, at de som oftest havde travlt. Nogle tog dobbeltvagter og ekstra vagter, da de også selv var ramt af sygdom.

Men det påvirkede på ingen måde den pleje og omsorg, de udøvede overfor mig. Det er superstærkt gået, og tak for det. I ved selv, hvem I er, så ingen nævnt ingen glemt.

Jeg har nok også en lille naiv idé om at ved at udtrykke en smule anerkendelse, respekt og taknemmelighed for medarbejdernes indsats undervejs, så kommer det også tilsvarende positivt tilbage.

Som man kan se, står min egen oplevelse i skarp kontrast til den ”virkelighed”, JV beskriver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce