Annonce
Team Esbjerg

Stor Team Esbjerg-glæde: Vanvittig fedt med sådan en sejr

Cheftræner Jesper Jensen og Team Esbjerg vandt 29-27 ude over København Håndbold, men det holdt virkelig hårdt. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Længe så det sort ud for de seneste to sæsoners danske mestre i udekampen mod København Håndbold, men i kampens slutfase tog Team Esbjerg sig for alvor sammen og sikrede sig to værdifulde point.
Annonce

HÅNDBOLD - JV I KØBENHAVN: - Det er vanvittig fedt, at vi vinder sådan en kamp.

Det var en hård kamp at komme igennem for Team Esbjerg og cheftræner Jesper Jensen, da det mandag aften med hiv og svig blev til en sejr på 29-27 ude over København Håndbold.

- Sådan en kamp tror jeg ikke, at vi havde kriget hjem for et par måneder siden. Jeg synes, det er rigtig flot, at vi er i stand til at hive os selv op og vinde.

I anden halvleg var Team Esbjerg ellers bagud med fire mål, men det lykkedes altså at komme igen og nappe pointene. Det betyder, at førstepladsen i grundspillet fortsat er indenfor rækkevidde.

- Det betyder meget. Vi brænder for meget, og i store perioder af første halvleg får vi ikke løbet godt nok hjem, men jeg føler, at vi lige finder de sidste procenter, da der virkelig er brug for det - og det er også en stor styrke.

Også Kristine Breistøl var glad.

- Vi slår et godt hold på en dag, hvor vi ikke rammer vores topniveau, så resultatet var godt. Det kan vi glæde os over, sagde Kristine Breistøl.

I de sidste 30 minutter lykkedes det Team Esbjerg at få dæmmet fint op for Københavns giftige kontrafase, der gav holdet mange mål før sidebyttet.

- Når vi kommer hjem og står, synes jeg, at vi generelt gør det fint. Vi måtte grave dybt, og derfor er vi selvfølgelig utrolig glade for sejren.

Team Esbjerg er dermed tilbage på ligaens førsteplads, men den placering kan Odense tage tilbage allerede tirsdag aften, når holdet spiller en udekamp mod Aarhus United.

Næste kamp for Breistøl & Co. er på lørdag hjemme mod ligabundproppen Vendsyssel.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce